reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej :tak:
U nas też już po obiedzie.:tak:
Byłam wczoraj u lekarki i dowiedziłam się , ze 19 listopada(w termin)idę do szpitala , a cc robią mi 20/21.11.
No oczywiście jelsi złapie mnie coś szybciej, a wg ginki nadal moze, to rodze szybciej.

reklama
A tak poza tym ok, Kubuś nadal pozostaje Kubusiem(Niania:tak:), a ja dowiedziałam się , ze gdyby nie oczy to mam doskonałe warunki do rodzenia naturalnego.Ponoć takie dzieci 3 coś wyskakiwałyby ze mnie bez problemu:tak::-):-p

to on tak zawsze po wlosku do Ciebie??? :szok:
zawsze. niezmiennie od prawie pieciu lat.:tak: mam wybor, albo bedzie po wlosku albo bedzie w jego dialekcie z poludniowych wloch nadawal:-D

jeszcze Wam podam cytaty dnia z mojej córci :rofl:

kupkę zrobiła dzis jak "intercity" :eek:

a otwarta napa przy spodniach wygląda podobnie jak "szambo" :szok:
:-D:-D:-D
Olivka to kupuj:-p Powiesz czy fajne;-) Mam nadzieje, ze gosciu jezscze wstawi bo do konca aukcji 3 dni:dry:

Sa ciagle trzy kropki, wiec na bank jest cos o bzykaniu :cool2::cool::-D
intrygujaca interpretacja trzech kropek NiaNiu:tak::-D
tak sie zastanawiam bo ja jednak wolalabym jak Elf najpierw je na noge zalozyc. moze zaraz przeprowadze sledztwo skad te buty, wyczaje fabryke, dystrybutorow i sklepy! :cool2:

z tego co ja znam włoski ( minimum oczywiscie) to kolega szuka mieszkania, z wanna z hydromasazem i z balkonem, pisze ze wie ze takie duzo kosztuje ale szuka.
jest cos jeszcze o jakims powrocie z sierpniu, tego nie rozumiem
aaa i pisze ze odpisywanie do Ciebie po angielsku jest dla niego za trudne dlatego on bedzie pisal po włosku a Ty mozesz mu odpisywac po polsku albo po angielsku, pisze zebys odpisala szybko i pozdrawia.............

jesli chcesz dokładnie to przesle to mojemu bratu, on napewno zna lepiej włoski niz ja i przetłumaczy.:cool2::cool2::cool2::cool2:
Joasia dzieki! ja sie wloskiego nigdy nie uczylam ale tak jakos sie ciagle przeplataja jakies wloskie elementy w moim zyciu i troszke kojarze. no i mam przy nim troszke praktyki;-)
potwierdzials mi tyle ile ja wyczilam z jego maila.:tak: tylko ze mi sie wydawalo ze juz to mieszkanie znalazl:confused: co do sierpnia to on mial przyjechac na mykonos na wakacje mnie odwiedzic ale nie wyszlo i sie tlumaczy dlaczego. a reszte zrozumialam tak jak ty.
dziekuje Joasia:tak:

Joasia dzieki! ja sie wloskiego nigdy nie uczylam ale tak jakos sie ciagle przeplataja jakies wloskie elementy w moim zyciu i troszke kojarze. no i mam przy nim troszke praktyki;-)
potwierdzials mi tyle ile ja wyczilam z jego maila.:tak: tylko ze mi sie wydawalo ze juz to mieszkanie znalazl:confused: co do sierpnia to on mial przyjechac na mykonos na wakacje mnie odwiedzic ale nie wyszlo i sie tlumaczy dlaczego. a reszte zrozumialam tak jak ty.
dziekuje Joasia:tak:

czyli wcale nie trzeba było tłumaczyc :cool::cool::cool::cool::cool:

aniu zapraszam kochana do mnie, chociaz w Stolicy sa fajniejsze i bardziej ekskluzywne szmateksy.:cool2::cool2::cool2:

wiesz to jest taka forma terapii, jak sie babki bija o ciuchy podczas nowej dostawy, ja se siadam i mam ubaw po pachy hehehe:laugh2::laugh2:

ale przyznaje duzo rzeczy udało mi sie upolowac i bardzo lubie w nich chodzic!!
moja kolezanka w ostrowcu tez tak poluje po szmateksach. i tez fajne rzeczy jej sie udaje zlapac.a ja jej zazdroszcze. chociaz jak sobie teraz kupila top w kolorze rozowo-majtkowo-malinowym z jakimis zlotymi cekinkami to sie smialam ze nawet na tej jej ukrainie to wstyd bedzie zalozyc!:-D:-D ale kurteczke jeansowa za 10 zl to dorwala cudowna!

Ech fajowo Ci z tymi sztameksami:-)
fajowo jej fajowo:tak:
NiaNia a ajk samopoczucie odnosnie niespodzianki jaka ci zrobilo malenstwo w brzuszku? oswoilas sie juz?

czesc Wam :)

u nas wciąz choróbsko gości - niestety ... jutro idę znów do lekarza i sama tez sie zapisałam bo aspiryna juz nie pomaga ...

no i nie wytrzymam...muszę po prostu bo duma mnie rozpiera ....

Kuba jest odpieluchowany . joł :-):tak::cool::-):cool2:

A tak poza tym ok, Kubuś nadal pozostaje Kubusiem(Niania:tak:), a ja dowiedziałam się , ze gdyby nie oczy to mam doskonałe warunki do rodzenia naturalnego.Ponoć takie dzieci 3 coś wyskakiwałyby ze mnie bez problemu:tak::-):-p

to tylko pozodroscic..mój Kubus- 2 cos- miał problem wyskoczyc bez problemu ;-):-p ..chyba ze te naście godzin to nie problem :-p;-)

reklama
Do góry