różowa landrynka to chyba nie o tej porze ;-)
no chyba nie o tej, dlatego jestem spokojna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no chyba nie o tej, dlatego jestem spokojna
Wiecie co...ostatnio dopadło mnie szaleństwo zakupowe i nie wiem jak poprzestać na tym co już kupiłam... Sobie fundnęłam kurtke na wiosne, bezrękawnik, kolczyki, Adaśko dostał spodnie, Paula 6 bluzek w sumie jedna podobna do drugiej (bez sensu), jakiś lakier do paznokci a o niektórych rzeczach nawet łosiowi nie wspomniałam gdzie zazwyczaj mu mówie... Normalnie mania jakaś.....tylko jak z niej wyjść, bgo ciągnie mnie do mojego ulubionego sklepu kosmetycznego...a w sumie nic nie potrzebuje
no dobra, no to już wołam na kolację, żeby nie było że mnie to nie obchodzi co oglądana tych płatnych kanałach to chyba leci 24/dobę
i jest jeszcze video, dvd, więc ja bym sie zainteresowała co oglada, pora może byc złudna ;-) ;-) ;-)
jak Cię stać to po co sobie żałować hehe
Ja mam gorszy problem, bo mnie nie ciągnie do żadnego sklepu hehe;-)
Niuńka idż na całość:-) , a co se będziesz żałowćWiecie co...ostatnio dopadło mnie szaleństwo zakupowe i nie wiem jak poprzestać na tym co już kupiłam... Sobie fundnęłam kurtke na wiosne, bezrękawnik, kolczyki, Adaśko dostał spodnie, Paula 6 bluzek w sumie jedna podobna do drugiej (bez sensu), jakiś lakier do paznokci a o niektórych rzeczach nawet łosiowi nie wspomniałam gdzie zazwyczaj mu mówie... Normalnie mania jakaś.....tylko jak z niej wyjść, bgo ciągnie mnie do mojego ulubionego sklepu kosmetycznego...a w sumie nic nie potrzebuje
No właśnie...a kto powiedział że mnie stać Budżet już nadszarpnięty i to okropnie...
Brak tv i meza = spokoj i cisze rowniez u mnie