reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

kurcze Wy wsyzstkie macie loskow na miejscu a jamoge tylko pomarzyc :-p ...eeee za to jak sie spotkamy to chyba na dopalaczach pojade ;-)

reklama
:cool2:
A ja czuję sie oszukana, mówili mi, że cycki urosna po pierwszym dziecku i co? - nic, teraz mi mowia, że jak nie urosły po pierwszym to po drugim juz na pewno. Kurde chyba w konia mnie robia by zwiększyc populację czy co?

Tusia nie daj się, wytrop kłamców i rozpraw się z nimi jak na prawdziwego detektywa przystało :tak: :tak: :tak: :cool2: :-p ;-)

i jezscze jedno skojarzenie

brzmi to jak" PAN" woła:-) Leonsjo z isaury:-D :-D :-D

Nie ściemniaj Gazelka, nie chcesz mieć jutro zmarszczek;-)
Ja tez nie chce...:-p wiec chyba ide grzać łóżko łosiowi:cool2: którego nie ma...

no właśnie - ide, bo pan woła :) tylko, że u mnie nie Leonsjo, ale Rafaello :-)

Ide, bo klapsa dostane

............ a może poczekam jeszcze troche, aż się łóżko wygrzeje? :cool2:

reklama
Nianiu fajowo zwłaszcza z profilu - ślicznie.
Ja tez juz zmykam bo jeszcze pare rzeczy zrobic i trzeba spac.
Trzymajcie się dziewuchy.
Maniu współczuje ci bez łosia, a pytałam sie ciebie czy ty juz na stałe w Polsce i kiedy łos do was przyjedzie?

Do góry