reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale chce mi sie wiosenki:-)

wiosna4ar1.jpg

reklama
Kobieto jesteś stworzona go grzywki:tak::tak::tak:
Dla mnie zajebiscie:-)

Swoją drogą mogłabys jakies jaśniejsze to zdjęcie wstawic zeby kolor było widać pipko:blink:

Gazelka wszystkego naj naj najlepszego :-):-):-)

Elfiku oby wszystko sie ulozylo i bylo dobrze
wracaj jak najszybciej:happy:

Oliwia fajnie wygladasz :-) pasuje ci grzywa;-)

a ja dzisiaj chodze taka oslabiona ze szok,ide zaraz spac'ino szukam czegos fajnego nad morzem bo Karol zadecydowal ze pojedziemy do Polski w sierpniu na dwa tygodnie,pare dni poswiecimy na odwiedzinki rodzin,a reszta wakacje :-)
no i sie tak napalilam ze siedze i szukam w necie jakichs osrodkow

tutaj sa gory i woda to nie wiemy jaki rejon Polski wybrac ale w sumie nigdy nie bylam nad morzem i chce nad morze:happy:
szukam jakiegos osrodka,teren miedzyzdroje-kolobrzeg,ale moze wy macie cos sprawdzonego?? nie koniecznie w tych miastach??

oki ide jeszcze pobuszowac

dobranoc

:-)GAZELKA:-)
wszystkiego najlepszego
w dniu imienin!!!
44676597230e98572b9lv4.jpg

ps. sorrki za tego "Elliota" i to "happy birthday". ale moze spowoduje to ze sie usmiechniesz;-) bo ja tak chcialam wiesz, morsko bylo, bo tak lubisz te wodne klimaty:tak:

Kobieto jesteś stworzona go grzywki:tak::tak::tak:
Dla mnie zajebiscie:-)

Swoją drogą mogłabys jakies jaśniejsze to zdjęcie wstawic zeby kolor było widać pipko:blink:

Oliwia fajnie wygladasz :-) pasuje ci grzywa;-)

Olivia no super
nie wiem jak Ty się czujesz z grzywką ale jak dla mnie to bardzo ślicznie:tak:i chyba ciekawiej niż bez
bardzo ladnie dziekuje.
glowy ocalone;-)
Kasia, jak ja z grzywka sie czuje? hmm, wcale jej nie czuje:tak:
NiaNia zdjecia do dupy bo nie mialam czasu ustawiac swiatla. koloru dzis nie robilam, mialam niecala godzinke tylko na fryzjera miedzy Szymkiem, a zajeciami. jutro mazne:tak::-p

najlepsze ze znalazlam fryzjera...przez internet wczoraj. wy mnie nakrecie na obciecie grzywki i znalazlam jakiegos kolesia, zadzwonilam, wparowalam dzisiaj i strzal w dziesiatke!:tak::-) dzieki!

reklama
spojrzcie! jakby jakims cudem znalazl sie chetny i mnie porwal na slubny kobierzec to ja bezdyskusyjnie sciagne tego chlopaczka zeby robil zdjecia!:tak:jak to mowia foci niesamowicie!:tak::tak::tak:
Flickr: Photos from katialo

co ja jeszcze chcialam?
a Lilka nic nie polece bo nic nie znam. ale popieram w 100% pomysl zobaczenia polskiego morza!:tak:

kupilam wreszcie ten palsam Iwostinu. juz dawno sie za niczym tak nie nalazilam co za tym balsamem. jak Niania wkleila strone apteki internetowej to zapamietalam ze kosztuje 32zl przeceniony na 30pln. poszlam do apteki a pani mowi 48zl!:szok::szok::crazy:
ja sie liczylam ze bedzie drozej no ale az tak? w nastepnych 46zl, 37zl itd!:szok::crazy: dopiero dzis znalazlam za 33,50 i kupilam. o co kurna biega?:baffled:

zmykam spac bo jutro ide do...zlobka:tak: pani opiekunka chyba przyjela postawe opiekunki Gazelki i sama sie wytentegowuje. dzwoni i opowiada jak to ona chora jak on jej nie slucha itp. wiec jutro przymiarka do zlobka bo innych opiekunek brak:blink:

Do góry