reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

nawet małego materacyka?
już nigdy razem nie podmuchamy?:no:

no tak mogłam się z tym liczyć:sorry:
ale ja tam myślę Kladia że jeszcze nie jednego razem nadmuchamy :evil::-p
No mam nadzieję :-):tak:;-):-D

Dorotka, przykro mi z powodu Twojego Taty. A co do smucenia, to w końcu my tu po to. Komu się masz wygadać, jak nie nam. Jak mi czasem źle, to wystarczy, że Wam o tym napiszę i już mi lepiej :-)

reklama
Edzia zdrówka dla mamy i będę myślała pozytywnie w czwartek i piątek :tak:
Brunetko ja dzisiaj też mam wychodne z łosiem na Lejdis :cool2::cool2::cool2:
Testosteron- nie zgodzę się z opiniami koleżanek :sorry2: Dla mnie film był super zabawny i jeśli mówicie, że Lejdis jeszcze lepszy, to już mi wesoło ;-)

Kredka, co chcesz wiedzieć o diecie? Wal do mnie śmiało ;-):cool2:

Hanti ząbki zamierzam wybielić latem. Na razie nie znam wielu szczegółów. Koleżanka parę lat temu wybielała jakimś żelem, który musiała używać przez tydzień. Efekty piorunujące. Ale to tylko jedna z wielu metod, jak już będę robić, to wtedy wybadam teren :cool2:

Gazelka tulimyyyyyyyyyy :elvis: :elvis: :elvis: Współczuję Ci nawarstwienia problemów i nie dziwię Ci się, że masz obniżony nastrój. Aż za dobrze Cię rozumiem:zawstydzona/y:.
Ale wiesz? Już za parę chwil wiosna, ja bardzo wierzę, że razem z nią będzie lepiej...
Może też spróbuj w to uwierzyć?
Trzymam kciuki za Twojego Tatę :elvis:

Dowiedziałam się, że moja mama ma już jutro operację, więc nockę mam z głowy:errr:
Nawet się upić nie mogę bo moje prochy wykluczają zupełnie alkohol:baffled:.

Co tam jeszcze dziś było na tapecie, aaaa wybielanie. Ja miałam robione taką lampą z "zimnym światłem"- BEYOND. Sama nie wiem czy polecam czy nie. Trochę to kosztuje a efekt jest hmmm:rolleyes2::rolleyes2: no jakiś tam jest, ale nie powiem żeby był powalający:oo2:. Być może wszystko jest kwestią wyjściowego koloru zębów jaki mamy albo rodzaju kości, nie wiem:sorry2:. Mnie kusi, żeby powtórzyć akcję, ale szkoda mi kasy.

Wybielanie.pl - Profesjonalne wybielanie z

A tak w ogóle, to gdzie jest Elen????????????? I Ania G.? i Anusia?

A o tej pani od zupy na porodówce to już nie wspomnę? :-)

Alka, a Ty gdzie??
Wiem, że Ci się ferie już skończyły (bo dzięki temu teraz ja labuję :-)), ale raz na tydzień, to wypada tu zaglądnąć :-)

gazelaczku słońce bardzo bardzo mocno ściskam i trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normy
troszkę Ci się poważnych smutasków zebrało więc wręczam Ci te oto trzy ...
:elvis::elvis::elvis:

kochana ja tak Ci sypie poradami ale uwierz mi ,że na początku czułam dokładnie to samo co Ty, więc wierzę że sobie poradzisz
na wszystko potrzeba czasu
buziaczki

gazelaczku wiesz co aż mi się tak troszkę głupio zrobiło
ja Ci tutaj troszkę zimnego kubełka na głowę wylewam z tą nianią ,a Ty masz dodatkowo kupę stresu i napewno to bardzo na całą sytuację z opiekunką też wpływa

tym bardziej wierzę że Wam się uda :sorry2:

reklama
kóegoś razu mj kolega rozebał choinkę w maju, bo mieli przyjśc do niego znajomi na urodziny ... to dopiero coś :-p
o rany!:-D choinka ju zdawno rozebrana, tylko ta gwiazda betlejemska na chalupie wisiala i lancuch na balustradzie. ale zdjelam:tak:

jeszcze tylko Wam powiem tekst dnia
Kuba: "mamo łobać mam jajca na haku"

co oznacza "zobacz podniosłem walec samochodem z hakiem :sorry2::ninja2:"
:-D:-D:-D:-D nie moge!!!

:-D:-D:-D

moze założymy wątek z tekstami dzieci? fajnie by bylo za kilka lat sobie przepomniec niektóre hihih
:tak:swietny pomysl!:tak:

Emama bede trzymac kciuki, mysl pozytywnie i nie denerwuj sie za bardzo bo przeciez wszystko pojdzie dobrze!!!:tak:

Do góry