reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja się właśnie chciałam pochwalić, że zaczęłam wdrażać plan "Ferie = spanie bez pieluchy". No i wczoraj się udało - pierwszy raz spał w dzień bez pieluchy. Obeszło się bez wpadek.

Za to przed sekundą zlał mi się na sofę (oglądając bajkę) :szok::szok::szok:
Jezu, co ta choroba z nim zrobiła???????????​

reklama
Hej
Głowa mnie znowu boli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: potrzebuje innej na wymiane :baffled:

A ja się właśnie chciałam pochwalić, że zaczęłam wdrażać plan "Ferie = spanie bez pieluchy". No i wczoraj się udało - pierwszy raz spał w dzień bez pieluchy. Obeszło się bez wpadek.

trzymamy z Nisią kciuki( u nas w tej materii na razie pełny sukces) :tak::-);-)

dwano mnie nie bylo co?:-p ale jak pojade do Grecji to bedziecie mialy swiety spokoj na poltora tygodnia:tak:
Na początku z okazji urodzin i imienin (;-)) sto lat dla Olivii !!!!!!!!!!!!! Niestety nie otwiera mi się ta stronka z prezentem od Gazelki :no:
oj to zaluj matka, zaluj!!! prezent ci przesle na maila. mi sie za to nie otwiera ten ciekawy dodatek od Gazelki:-(
aha i dziekuje:-)

Olivia, ale ci zazdroszczę tej Grecji :zawstydzona/y:
A na ile jedziesz??
szok normalnie. kupilam bilet i jakbym sie ecstasy nabrala:-) wszystko mam w dupie i mysle tylko o tym co zabrac ze soba:tak: i juz sie boje ze mi nie starczy czasu na spotkanie ze wszystkimi znajomymi. codziennie dostaje maila od kolejnej osoby ktory sie zaczyna tak "zajebiscie ze przyjezdzasz, musimy sie koniecznie spotkac!":-p tylko jak oni sie dowiaduja ze ja przyjezdzam. powiedzialam dwom, trzem osobom:blink: no i wam:-p:-D
Klaudia jade od 11 w poludnie fruwam 10cm nad ziemia atenskiego lotniska:-) a 20 o 6 rano powlocze nogami na Okeciu:dry:

Ja natomiast mam pytanie czy stosujecie coś ujędrniającego na biust?:zawstydzona/y::-p
Coś polecacie?
nie

Dziewczyny a może sobie założymy osobny wątek z kosmetykami?
Nasze ulubione peelingi, kremy, balsamy, perfumy i tak dalej.
Wszystko będzie w 1 miejscu i zawsze będzie można łatwo znaleźć.:tak:
idealna koncepcja!:tak:

A i chciałam jeszcze prosić o jakiś przepisik (w przepisikach) na dobrą sałatkę z avokado :-)
zaraz naskrobie cos bardzo prostego i malo wyszukanego ale co moze ci sie spodobac:tak:

A ja się właśnie chciałam pochwalić, że zaczęłam wdrażać plan "Ferie = spanie bez pieluchy". No i wczoraj się udało - pierwszy raz spał w dzień bez pieluchy. Obeszło się bez wpadek.​

Za to przed sekundą zlał mi się na sofę (oglądając bajkę) :szok::szok::szok:

Jezu, co ta choroba z nim zrobiła???????????​

hmm, a Daria znowu dzis w nocy zrobila w pieluche :baffled: A tez myslalam, ze koniec z pieluchami do spania...

hej babeczki :dry::dry:

w końcu usiadłam, od 7 łażę po lekarzach, przychodniach, RTG itp.
mój bolący ząb nadaje sie do chirurgicznego wyrwania, to tzw, leząca ósemka
zabieg w czwartek za tydzień, wcześniej sie nie dało, jutro idę na przytrucie go, żebym mogła wkoncu spac w nocy, nie ma stanu zapalnego wiec to powinno pomoc
mam lekko dosc i przeraza mnie nadchodząca wizyta u chirurga :nerd::nerd::nerd:
a jutro u swojej dentystki mam jeszcze 2 do roboty......

no i ogolnie jestem przybita tym, ze niestety pójdzie na to sporo pieniędzy.......
ale nie ma innego wyjscia.......

ide poczytac co tam u Was.......

hej babeczki :dry::dry:

w końcu usiadłam, od 7 łażę po lekarzach, przychodniach, RTG itp.
mój bolący ząb nadaje sie do chirurgicznego wyrwania, to tzw, leząca ósemka
zabieg w czwartek za tydzień, wcześniej sie nie dało, jutro idę na przytrucie go, żebym mogła wkoncu spac w nocy, nie ma stanu zapalnego wiec to powinno pomoc
mam lekko dosc i przeraza mnie nadchodząca wizyta u chirurga :nerd::nerd::nerd:
a jutro u swojej dentystki mam jeszcze 2 do roboty......

no i ogolnie jestem przybita tym, ze niestety pójdzie na to sporo pieniędzy.......
ale nie ma innego wyjscia.......

ide poczytac co tam u Was.......

Joasiu współczuję bólu,ja w ostatnim czasie największy bół zęba miałam właśnie po truciu........ketonal forte,pozwolił mi to przetrwać,więc polecam(chociaż nie jest zbyt zdrowy,ale skuteczny):tak:

dobrze,że Cię do chirurga wysłali,mojemu R,kiedyś taki sado-dentysta stwierdził,ze sam wyrwie i przetokę(czy coś takiego0mu złamał:crazy:

co do leczenia zębów,to ja też mam wciąż nadzieję,że to ostatni,a tu jeszcze coś się sypnie i następne leczenie i kasa idzie:wściekła/y:,tylko w moim przypadku taka już uroda zębów po niedorozwojach,są wiecznie leczone i łatane:zawstydzona/y:

reklama
hmm, a Daria znowu dzis w nocy zrobila w pieluche :baffled: A tez myslalam, ze koniec z pieluchami do spania...

u nas tak samo,co któraś pielucha zasikana,a i w dzień panna potrafi się oszczać,po same kostki i kałużę rozdeptywać:baffled::-p:crazy:za to jeśli śpi w dzień jest ok.........nie szczy wtedy:tak:

Do góry