reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

coś Wam pokażę :-p

0075149625.jpg

kto mnie znajdzie? ;-)

reklama
Joasiu,Elfiku pocieszyłyście mnie,bo brak drzemnki u mojej pociechy w dzień wydawał mi się czymś niezwykłym,widać taka potrzeba naszych dzieciaczków:elvis::elvis::elvis:

moje Otylka właśnie stwierdziła,że bolą ją zęby,bo ma robaki,czyli dla mnie sygnał,że chce umyc zęby...........a ja psychicznie się od rana nastawiam,na wizytę u zembologa,nie to bym się bała,tylko ostatnio tak mnie po bolało,że ledwie żyłam:baffled::baffled::dry:

czas by coś zrobić...........ale mi się dzisiaj nic nie chce:baffled::no::no::no::no:

lecę kochane..........może jednak się zmuszę:cool:

reklama
Ceść :-)

Jasio chodzi spac o 20 i wstaje o 8 - to jak nie ma drzemki.
Jak spi w ciagu dnia to chodzi spac wlasnie kolo 22 i wstaje o 8.
:-))
No właśnie, wczoraj nie położyliśmy go spać w dzień i bez problemów zasnął po 20. No i spał do 8.15 (obudziłam go). Kurcze, nie chcę go odzwyczajać od tego spania w dzień, ale chyba trza będzie.

kochane noszę się z tym zapytaniem od jakiegoś juz czasu(wcześniej nie pytałam,bo nie było u nas takiej potrzeby),a mianowicie:Czy stosujecie nawilżany papier do pupy dla dzieciaczków?.........chodzi mi o taki,by można było go spłukiwać w muszli........jeśli tak to jaki?:confused::tak:
My po kupce wycieramy Maćkowi pupę chusteczkami nawilżanymi dla niemowląt :-) i wrzucamy je do kibelka.
Dzień dobry .....:)
iki chodzi często i śpiewa dzień dobry kocham cię już posmarowałem tobą chleb....bo to jest chyba nasza piosenka rodzinna (jak mieszkaliśmy we włoszech często jej słuchaliśmy jak jeździliśmy autem np wracając z nad morza tymi przy niej zasypiał teraz nie ma dnia żeby choć raz nie dopominał się tymcio o strachy na lachy i świetnego grabaża :))
U nas tez to jest hymn domowy. :-) Maciek jeszcze chodzi i śpiewa: "Statek piła tangooooo"

Przykładowo wczoraj zasuneła do mojej mamy tekst- babciu....czy ty slysałas o tym,ze tatus spi z panią pielegniarką ?:szok::szok::szok:
Albo - mamusiu jaką ty masz dużą pupcie, siedzis na całym ksesełku a nisia na kawałku :baffled:
No nieźle :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zważywszy na to, że pamiętam, jaką masz "dużą" pupę, to bym się nie przejmowała tą pania pielęgniarką :-)

Maks raczej gada juz dosc wyraźnie, choć czasem wymysla jakies dziwne rzeczy.
Np ostatnio udawał pieska :-D i mówi do mnie jestem piesek DIDA :szok::cool2::-p:-D:sorry2: i weź tu zaczaj o co chodzi :-D
Piesek DIDA? :-) Może on coś o Dodzie mówił? :-):-)

Maciek na co dzień też gada normalnie, ale jak się zaczyna wygłupiać, to mówi tak właśnie "po chińsku."

Do góry