reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dzień dobry witam w ostatni dzień 2007 roku :-):-)

Niech Nowy Rok przyniesie Wam
radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń
a gdy się one już spełnia
nich dorzuci garść nowych marzeń,
bo tylko one nadają życiu sens!
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil...
Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziecie...

186.gif
image013.gif
image011.gif

image016.gif
image014.gif
175.jpg
fetes592sn8.gif

reklama
U nas odpukać zdrowotnie wszystko ok, natomist weszliśmy w najtrudniejszy jak pamiętam okres: - Piotrek raczkuje, wspina się i stoi. Jas go czasem szturchnie, albo sam traci rownowagę no i mamy wesoło. Ale jeszcze z 3-4 miesiące i będzie Piotruś chodzić - no i wtedy to się dopiero zacznie;-)
Mamuśce niedogodzisz;-):baffled::happy2::cool2:

Ja się powoli żegnam w tym roku.

Kobietki życzę Wam cudownych chwil w Nowym Roku.:

Spokoju, miłości, powodów do radości, czasu i pieniędzy na własne zachcianki i oczywiście ZDROWIA.

Do zobaczenia:-)

Tusia, opowiadaj co za balety się u Ciebie dzieją, generalnie jak się masz? jak tam Twój sklepik na allegro, dalej sprzedajesz ??
dalej sprzedaje, ale troche przystopowałam i tak np. więcej czasu mam dla rodziny i dla siebie. Oczywiście dla mnie to imprezki i dyskoteki tak sobie chulam :p a co tam....

Wszystkim Życzę udanego SYLWESTRA!!!!!!! i nowy rok niech będzie dla was zapoczątkowaniem lepszego zycia w zdrowiu i szczęściu. Buzi buzi

hej babeczki :-):-)

ja tylko na chwilkę, nie mam w ogóle humoru, chociaż zapowiadał sie naprawdę fajny Sylwester...
dowiedziałam sie dzisiaj, ze cofnęli moja umowę o prace, wiec nie wracam....nikt mi narazie niczego nie wyjaśnił, wiec czuje sie bardzo zawiedziona i oszukana....:-:)-(

a na Sylwestra wybieramy sie na domoweczke do znajomych, mam nadzieje, ze poprawi mi ona humor!!!

elf zdroweczka !!!!!!
Asiu tak mi przykro, zobacz co za beznadziejne towarzystwo...bo domyślam się , ze pewnie cały czas wisi nad Tobą sprawa z dyrektorem :no::no: buuu

dalej sprzedaje, ale trochę przystopowałam i tak np. więcej czasu mam dla rodziny i dla siebie. Oczywiście dla mnie to imprezki i dyskoteki tak sobie chulam :p a co tam....
zapomniałam ze mam Cię w ulubionych sprzedających ...już u Ciebie licytuję :-)

KOBITKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU

[SIZE=+0]
1342.jpg
[/SIZE]

[SIZE=+0]Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2008 z marzeniami-o które warto walczyć, z radościami-którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi- z którymi warto być i z nadzieją- bez której nie da się żyć![/SIZE]
[SIZE=+0]Zyczy Agnieszka z rodzina[/SIZE]​

reklama
Kochane babeczki,

fh.jpg

Z okazji nadchodzącego Nowego Roku 2008
życzę Wam wszelkiej pomyślności,
radości, wielu sukcesów
spełnienia marzeń
:-)

ognieszt.jpg

Do góry