reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudio nasz Jasio przestal juz sypiac w poludnie od jakiego miesiaca - dzieki temu o 20 pieknie zasypia i spi do 8 rano (chociaz ostatnio cos mu sie porobilo i wstal trzy dni pod rzad o 6.30 - licze ze wroci do tej 8)

reklama
Dzis bylam pierwszy raz w pracy:happy::-)
Moj Maciejka wyjechal na szkolenie na tydzien, Jasia wczoraj zabrala mi mama, moglam wiec zostawic opiekunke tylko z Piotrkiem aby sie z nim zapoznawala a ja do roboty:-)
Czwartek i piatek tez ide - przez listopad planuje tak dwa razy w tygodniu pojawiac sie w pracy i odgruzowywac:-). Od stycznia wracam na 3/4 - HURRAAAA!

:szok::szok:a zdradzisz ile Julia mierzy ?? juz jest 100 cm ??

niet:zawstydzona/y: ale ma 97 cm:tak:;-)
I dopiero do mnie dotarło, że u Was też panuje pomór z chorobami więc dużo zdrówka Aniczko :elvis: :elvis: :elvis:

dziewczyny uciekam.

Trzymajcie za mnie kciuki bo jednak mimo wszystko się denerwuję :-:)baffled:

trzymamy:tak:, będzie dżi:tak::-):-)

Dzis bylam pierwszy raz w pracy:happy::-)
Moj Maciejka wyjechal na szkolenie na tydzien, Jasia wczoraj zabrala mi mama, moglam wiec zostawic opiekunke tylko z Piotrkiem aby sie z nim zapoznawala a ja do roboty:-)
Czwartek i piatek tez ide - przez listopad planuje tak dwa razy w tygodniu pojawiac sie w pracy i odgruzowywac:-). Od stycznia wracam na 3/4 - HURRAAAA!

o ja cie:szok::szok: Ale masz tempo matka:tak::tak: podziwiam :tak:

przeczytałam tez ze szczepionka jest dla osob od13 do 26 roku zycia a pozniej to juz wskazania lekarza.
No własnie mi to samo powiedziała.

aaaaaaa powiem Wam tylko w kwestiach spania dobry tekst Kuby jak go wczoraj na noc usypiałam ( usypianie polega tylko na tym ze siedze przy łózeczku jak on usypia, czasem opowiadam mu bajki albo mówiy wierszyki, ale po pewnym czasie pada magiczne lowo "śpimy" i ja sie nie odzywam...) otóż zapadła juz cisza, juz młody wydaje mi się powoli odplywa w objecia Orfeusza gdy nagle podnosi się, siada i zwraca się do mnie, ni z teg ni z owego: "co chichac? " (przypis tłumacza: co słychac ?)...no i zdębiałam ...:sorry::-p:rofl2:
No to musiało komicznie wyglądać. Pękłabym chyba ze śmiechu na twoim miejscu :-):-):-):-)

Muszę to skonsultować z K;-), ale dzięki za propozycję:tak::tak::-)

Dajcie mi mapę, koniecznie muszę zobaczyć mapę!!!:-p;-):laugh2:

Narysuj sobie pionową krechę od Warszawy w dół i poziomą od Krakowa na wschód i mniej więcej na ich przecięciu jest Tarnów :-D Nosidło czeka na Julkę!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Gazelcia jak tam ? Zajscie na ziemię czy nadal chmurki ? :sorry::-p:happy:

Wszytskiego dobrego dla Rafałka.

Hihih, koleżanka trzyma za mnie kciuki? :-p
Dziś w końcu troszkę mialam szanse się wyspac. Wstawalam tylko 4 razy i najdłuższy raz trwał tylko godzinę. Rano normalnie czułam się prawie wyspana :eek:

Jak więc humor ma mi nie dopisywać? A nawet jak coś się walnie, będę zaciskać zęby jak Ania G. Muszę być twarda. Taki był plan :tak: A Wy będziecie mnie wspierać, prawda? ;-):-)

Dzięki za zyczonka w imieniu zainteresowanego!

reklama
Gazelka - tak trzymac;-):-)
Zapewniam Cie ze okres wiecznego wstawania nocnego minie szybko - ja wlasnie jestem po pierwszych butlach mlekach sztucznego na noc i wstaje dopiero kolo 4 lub 5 nad ranem z moja piersia pelna mleka:-).
Bedzie dobrze - nie ma innej opcji:happy:

Do góry