reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć baby!

Macie pojęcie jak rozpoznać zapalenie ucha u dziecka?
Julka sie łapie za ucho i mówi że ją boli i nie wiem czy lecieć do lekarza od razu czy poczekać na rozwój sytuacji? Nie wiem czy mam traktować poważnie jej zachowanie:eek:

ja nie wiem :no:, Daria nigdy nie miała.

Jak Julka często tak robi to chyba jednak lepiej idź do lekarza.

reklama
Cześć baby!

Julka sie łapie za ucho i mówi że ją boli i nie wiem czy lecieć do lekarza od razu czy poczekać na rozwój sytuacji? Nie wiem czy mam traktować poważnie jej zachowanie:eek:

Moja nigdy nie mała ale ja bym dziecku wierzyła. Lekarz kiedyś mi powiedział że przy zapaleniu ucha dziecko nie może przełykać więc nie chce nic jeść ani pić.
Idź idź co masz potem żałować

:confused:
:-D:-D Elen, miłe porównanie. Pamiętam że jeszcze w liceum chłopcy z innej klasy wołali na mnie doktor Queen:confused::laugh2:, miałam wtedy długie włosy, a na studiach mój promotor mówił do mnie Hilary Clinton:confused::szok:.
Elen trafilas!:tak: Niesia jest podobna do gwen i do dr queen tez! a dla mnie jeszcze do jednej pani z telewizora co kiedys prowadzila wiadomosci daaawno temu. tylko nie pamietam jak ona siie nazywala. chyba malgorzata miala na imie:confused:
mi kiedys wywalono ze jestem podobna do Maii Ostaszewskiej, po czym dodano zebym sie tylko nie pogniewala bo to komplement:baffled::eek: a jeszcze do catherine zeta jones i demi moore. czy ja wiem
Cześć

Mój mąż chce kupić telewizor :no::angry::eek::dry::baffled:
Gazelka moglabys mi przypomniec wasza ideologie czemu tv w domu nie macie bo nie pamietam:zawstydzona/y:

poniewaz o bagazu zadnych noowych wiesci nie ma to od wczoraj zaczelam robic liste rzeczy zaginionych(czyli to co mialam w zagubionej torbie) i poziom mojej agresji systematycznie wzrasta z kazdym kolejnym punktem na liscie!!!:wściekła/y::angry:

Hej!
Jestem po wizycie.wszytsko o ki.Choć musze przyznac, ze ginka jakos tak zasugerowała, że moge urodzić szybciej.Nibys szyjka ok, ale te bóle mogą mnie złapać szybciej np.przez to, że moge miec jakieś tam zrosty po poprzednim cc:szok:.Musze coś poszukac nat ne temat.

Daska, czy wiesz, że......
wczoraj wystartował 3 SEZON!!!!!!!!!

wiesz czego prawda:-p

PRIZON BREJKA:cool2:;-)
i co my z tym fantem zrobimy?:baffled:
Top także nie do mnie, ale nie moge nie zareagowac:
TAK SĄ!!!!!!!!

co prawda nie do mnie ale zareaguję ...jak to 3 sezon ?? gdzie ???
To nie jestem sama w tym reagowaniu;-)

czyli niebawem na mule :-p:cool2::sorry2:

weźmiemy i zasyśniemy :-p

O!

Cześć baby!

Ja bym poszła, do wieczora to się moze tak rozwinąc, ze ho ho.
Wiem na swoim przykładzie.
Lepiej to sprawdzić.

Cześć baby!

lecieć - natychmiast! Niewiele części ciała boli tak jak rozchorowane ucho!

reklama
Gazelka moglabys mi przypomniec wasza ideologie czemu tv w domu nie macie bo nie pamietam:zawstydzona/y:

bo mam wrażenie, że to pudło ciągle gra i chcąc nie chcąc wszyscy się gapią :baffled:

i tak ciągle tracimy czas na necie, bo każdy ma własny komp, a jak dojdzie TV to zapomnimy jak się odzywać do siebie :-p

a ja jestem stylowa bez TVStyle ;-)

Do góry