reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a wogóle to jak już wychodziliśmy to ludzie którzy nas znają kiwali głowami tylko i mówili : "to nie to co Piotruś"

co za prosiaki :wściekła/y: no pewnie że nie to co Piotruś - końcu to Krzyś :dry: Nie lubię takich uwag, tym bardziej w kościele, gdzie ma być tolerancja i takie prorodzinne klimaty...

oj macie rację pogoda nie zachęca do wakacyjnych szaleństw

ale ja nadal liczę na mega słońce około 11 aż do 22 sierpnia :-)
chyba że będzie dupa to tylko u babci sobie przedłużymy pobyt
lasek, jeziorko ,spacerki troszkę morskiego klimatu powdychamy i wrócimy

a Ustronie odpuściy bo szkoda płacić za nocleg jak leje za oknem

do tego włosy mi się poskręcają jak elfikowi i będę wyglądać jakym wróciła z prądowni a nie z Ustronia

uwielbiam zapach rosołu mniam mniam właśnie się gotuje:-p:-p:-p

łącze się w bólu z wszystkimi remontującymi zwłaszcza współczuję gazelaczkowi
od 2 m-cy mam remont balkonu i w chacie wszystko rowery, pranie
a za kilka dni mają ryć w mieszkanku bo mamy wilgoć w nowym bloku:wściekła/y:

STO LAT DLA MILENKI!!!

4lgm1z8.gif

53741.png

wszystkiego najlepszego dla Milenki

wszystkiego najlepszego dla Milenki!!!!!!:-):-):-)

dla naszych małych solenizantów
Kubusia, Krzysia, Natanka i Milenki

kwiatydzieckaqw5.jpg

Milenko sto lat !!

Kochane Lipcowe Dzieciaczki!!!
życzę Wam, aby Wasze dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej!!!

91.jpg

61xt7pe.gif

100 lat dla Milenki z okazji 2 urodzinek :-D:-D:-D

5xh3cau.gif

witajcie :-)

z calego serca dziekujemy z Milenka za pamiec w tym szczegolnym dla nas dniu :-):-):-)
kochane jestem chwilowo w kafei
szukam mieszkania nowego dla nas bez lokatorow
nigdy wiecej lokatorow:no::wściekła/y: (mamy dom na pol)
jak mi neta 10 sierpnia podlacza to wam napisze wiecej dlaczego i wogole
ale nie jest wesolo bo klocic sie nie løubie a jestem na etapie wojny

wlasnie jakis wietnamczyk gada przez skypa i nie moge sie skupic :laugh2:

ogolnie jest ok
we wrzesniu czy sierpniu zaczynamy z Karlosem kurs norweskiego
jakos leci
we wrzesniu mamy przyjechac na tydzien do PL ale nie wiem czy wypali a raczej czy dam rade'
tym razem ciaza nie jest szpitalna,ale niestety cos mi uciska i ledwo chodze
jak sie przewracam w lozku to sycze z bolu :(

jak pogoda w PL:confused: (nie wiem gdzie na tej klawiaturze jest znak zapytania :cool2::laugh2:
bo tutaj non stop pada,no leje :shocked2:
w zyciu czegos takiego nie widzialam
tu jak zacznie padac to leje non stop przez 2-3 dni
mowie wam jazda na maxa

boszz jak ten wietnamiec sie smieje :szok::-D:-D dziwacznie

troche znakow norweskich: ø æ å ;-) i niestety ide buszowac dalej w nieruchomosciach

buziaki i do uslyszenia 10 sierpnia ;-) juz nie z kafei
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
Oliviooo- heheh jestem ciekawa, co robisz w Grecji??? Jesteś kelnerką, barmanką????? :cool2::cool2::cool2::cool2:
ja moja droga w grecji w danym momencie zarabiam na studia. zostal mi rok wiec warto skonczyc:-p do tego studiuje filologie nowogrecka wiec w sumie mozna powiedziec ze ucze sie 24 godziny na dobe cwiczac jezyk;-)
w tym momencie pracuje w barze jako kelnerka/barmanka/dj/ochroniarz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo mam durnego szefa:wściekła/y: ale ja mu za to daje ostro popalic:tak::tak::cool2::cool2::cool2:
generalnie moja przygoda z grecja ciagnie sie juz kilka lat a zaczelo sie od milosci...;-)

DLA OTYLCI NINY I ADASIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!

Happy%20Birthday%20pooh.gif
tak, tak wszystkiego naj!:-)

Hej!
Mam taką mała wiadomośc::tak::tak:;-):-p:cool2:
....................................
usg pokazało, ze będzie .......chłopak.:cool::cool2::rolleyes::tak::-):-D:surprised::wink::yes::happy2::-D
GRATULUJE!!!!!!!!!!!:-):-)

Do góry