reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ewelinko - bardzo się cieszę, że z Weroniką już normalnie:rofl2::rofl2::rofl2::-p a teraz pędź do męża i - jak napisała Iwon - ciesz się nim najintensywniej jak potrafisz :-p:happy2::happy2::happy2::happy2:

IWON - super z tymi kluczami :tak::tak::tak: u nas to chyba coraz bardziej odległa przyszłosć :baffled::baffled:

reklama
Dzięki dziewczyny :-)

Mam kuuuupę roboty, dosłownie tonę w papierach, ale nie muszę Wam chyba mówić, że po dzisiejszej wizycie jest mi okropnie trudno skupić się na pracy :sorry2:

Hej!
Co do glukozy, ja tym razem wybralam inna technikę picia - kubek wypiłam w trzech porcjach, a potem udawałam, że wcale mnie nie mdli. Dwa lata temu piłam po łyczku i pod koniec już nie byłam w stanie tego skończyć ;-)
.

Moja technika picia glukozy w piątek(też na trzy razy, ale i tak mnie otrzepało maksymlanie)na nic się zdała.Dowiedziałam się własnie, ze paniusie:wściekła/y:(staram sie jesdzcze je ładnie nazywac)z laboratorium nie zrobiły mi badania drugiej dawki krwi, tej po godzinnym czekaniu i niestety w czwartek musze wypić to świństwo raz jeszcze.:wściekła/y::angry::wściekła/y::crazy::angry::wściekła/y::crazy::angry:
Normalnie kiię ze złóści, tym bardziej, ze 1.To jest ohydne:angry: 2.Przecież nie mam bliźniaków aby robić coś 2 razy:-p
slyszalam o takim ćwiczeniu w nieśmiałości "słownej" - trzeba iść do sklepu i poprosić o jedno jabłko. Potem dokładnie je obejrzeć i stwierdzić, że to jabłko nam nie pasuje i poprosić o inne. I potem zrobić to jeszcze raz :rofl2:

Tylko, że nie wiem czy w Polsce da się taki eksperyment zrobić, bo pewnie reszta kolejki zaraz zlinczuje człowieka. Technikę wymyślili amerykańscy psychologowie ;-)

Jak któras byłaby chetna coś takiego zrobić, to prosze o recenzję reakcji sprzedawcy i ludzi z ewentualnej kolejki:-p

smaruję Aphtinem (czy jak to sie pisze?) i liczę na to, że to tylko zwykłe afty... Trzymajcie kciuki, pliiiiiiiiissssssssssss
Trzymam, choć jak kiedyś podejrzewałam u Mateja afty to pediatra na pierwsze moje słowo"afty'powiedziała "niedobrze, lepiej żeby to nie to".
Takze nie wiem czy sa one takie zwykłe:eek:.Nie wiem też dlatego, ze moje podejrzenia wówczas były niesłuszne.Maly poprostu gryzł się nowo wyrośnieymi ząbkami:szok:

jeśli ktoś uważa,że sprzątanie nie jest najlepszym sposobem rozładowania emocji to sie myli :-p
Ja uważam że nie ma lepszego sposobu na rozładowanie nerwów jak sprzatanie:tak::tak:

jeśli pozwolicie zajrzę tu czasem
i coś napiszę chociaż może być zupełnie nie w temacie;-):-)

trzymajcie się kochane cieplutko
będe zaglądać:-p:tak::elvis::elvis::elvis::elvis:
O Hanti jak miło Cię tu zobaczyc.Zaglądaj częściej kochana i pokaż sie od czasu do czasu na Skypie:tak::tak::tak::tak:

Ja PSM mam na 100%:tak:
w tym tygodniu spodziewam się @

Ja pewnie bede miałam jutro albo pojutrze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::dull::nerd:

O rany, o czym Wy piszecie:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p;-);-)

[
Cześć :-) Odebraliśmy klucze! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-):-)
No gratulacje, taki klucz w ręku do własnego M coś to jest dopiero coś!!!

A też dodoam, ze jesteśmy na etapie urzadzania pokoju dla Mateja.Zmiany czas zacząć!!!!
Ściany już mają nowy kolorek, teraz montowanie nowego łożka:)

A teraz ide konczyć zupke bo potem mam wizytę u ginki:tak:.
Zobaczymy jak zareaguje na moją ciągle trwająca rwę.I może ustale juz termin kolejnego usg, a wtedy dowiem się kto ukrywa się moim brzuchu i coraz mocniej sobie tam poczynia:tak:

Witam
Widzę że macie się z tymi piątkami u Nas już dawno temu wyrosły i już zapomniałam co to zęby ale też bywało nieźle

Co do arbuzów chętnie a co do faceta też chętnie bo tak jak to któraś pisała mam kupe rzeczy do prasowania i myśle że do tego by mi sie przydał

Elfiko współczuje ci tego wyjazdu męża ale może będzie lepiej

reklama
U nas też niewesolo bo Nati jest chora na jak to pani doktor określiła wirus który teraz panuje objawy jak przy anginie trwa to trzy dni i ma samo przejść bez żadnych leków

I mam w domu wyjące dziecko które mówi na wszystko nie nie i nic nie je nie chce spać inaczej niż na rękach a noszenia 15 kg dziecka mój kręgosłup nie wytrzymuje padam całe szczęście że jestem teraz u rodziców bo sama bym zwariowala

Do góry