reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dziękujemy za piękne życzenia nasze urodzinki bardzo się udały Martynia zadowolona szczęśliwa bawiła się razem z kuzynkami i kuzynami mamy dużo fajnych zdjęć i mam nadzieję ze jeszcze je Wam pokażę

a teraz wszystkim naszym 2-latkom

Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...

złożyłam już z martynią wszystkim życzenia bo jak większość z Was już wie jutro idę do szpitala na dosyć długo
trzymajcie za mnie kciuki
jestem szczęśliwa że mogłam przeżyć te wszystkie cudowne chwile i obojętnie co się wydarzy to wiem że warto było i dziękuję Bogu za to co wszystko mnie spotkało

jeszcze raz dziękuję za wszystkie ciepłe słowa telefony rozmowy na gg modlitwy i dobre myśli
wiem że jesteście ze mną i wiem że jeszcze do Was wrócę aby dalej cieszyć się tym jak nasze dzieci rosną i się rozwijają

więc do zobaczenia......moje lipcóweczki

Kasiu, duzo zdrówka i wracaj szybciutko, trzymam kciuki:tak:
Wszystko będzie dobrze:elvis::elvis::elvis:

reklama
hej babolce :-):-):-)

moje dziecko własnie wstało, pochłoneło kaszke i zaraz wybieramy sie na jakis spacerek

łos juz w drodze powrotnej, jeszcze tylko 50 h i bedzie w domku :sorry2::sorry2::happy2:
Asiunia...to tylko 50 godzin, zreszta napewno już mniej, a jakie bedziecie miec czułe powitanie, po takiej rozłacę..mmm...;-)
poza tym czadowa fotka w avatorku:cool2:

Jakoś dziwnie się czuję...jakaś taka przymulona jestem...może za parno jest:confused: a może za dużo słodyczy ostatnio (dzień taty ;-)) - teraz dla równowagi zjadłabym ogórka kiszonego :tak: ale nie mam :-(. Generalnie nic mi sie nie chce...............

Kasiu K - chciałam złożyć serdeczne życzenia urodzinowe naszej Dwulatce - Lipcóweczce/Czerwcóweczce :-) aby była Słońcem dla Ciebie i Siłą.

janpie_polnekwiaty.jpg

Kasiu Ty już wszystko wiesz wiec dodam tylko.,ze modle sie za Ciebie codziennie i przesyłam :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
Będziemy Tutaj na Ciebie czekać!!

Jakoś dziwnie się czuję...jakaś taka przymulona jestem...może za parno jest:confused: a może za dużo słodyczy ostatnio (dzień taty ;-)) - teraz dla równowagi zjadłabym ogórka kiszonego :tak: ale nie mam :-(. Generalnie nic mi sie nie chce...............
właśnie jem :-):-):-) małosolniaczka mmmm

Mój tato juz zdrowy dzisiaj wylądował na niemieckiej ziemi i o ile mi dobrze wiadomo właśnie zaczął dwutygodniowe rozpieszczanie Laurki :-):-):-):tak:
potem pakuja rozpieszczanego malucha i razem z moją siostra wsiadaja do samolotu i leca do PL żebym i ja mogła porozpieszczać siostrzenice :-):-):-):tak:
Będę ja tak rozpieszczac przez dwa tygodnie a razem ze mną dwie babcie i dwóch dziadków i jeszcze kilka cioć i wujków a potem Maja wróci do Niemiec i będzie nas za to rozpieszczanie przeklinać :-p:-p:-p:tak::-D

reklama
Cieszę sie Ewelinko, że Tato zdrowy :tak::tak:
no i że lada dzień (wiem, skreślasz w kalendarzu) dostaniesz Laurkę do porozpieszczania :-D:-D:-D Rozumiem, że wszystkie babcie, dzisdkowie, ciocie itp. są już wpisane w stosowny harmonogram :nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::wink:

Do góry