reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
hahhhaaa

Elfiku, czy i ja mogę Ci napisać, ze Cię kocham????
Możesz Elen możesz tym bardziej,że znowu zaczęła wyć więc takie wyznanie z Twojej strony będzie balsamem na moje skołatane nerwy
Gdybym mogła zobrazować mój stan ducha w tej chwili to było by to tak :errr::errr::errr:

kurcze ide po chlebek z powidłami
mmmmm tylko to jest mi w stanie teraz życie uratować .....i moze kawa? :tak:
jes jes jes :happy:

reklama
hej
Oliviaa ja miałam 10 zajec po godzinie dziennie.Kedys tez sie troszke uczylam a pozniej byly ciaze i przestalam.Teraz staram sie codziennie troszke potanczyc.To jest cos w czym sie odnajduje,uspokajam,cos co daje mi sile(czuje sie seksi:-p;-):tak::-):cool2:).
Zajecia w sanatorium podobaly mi sie bardzo,byly na luzie na zasadzie zabawy.Szybciutko mozna bylo pozbyc sie kompleksow(bo np.troszke tluszczyku tu i tam bardzo sie w tym tancu przydaje;-):tak:).Nauczylam sie wszystkich podstawowych ruchow a reszta zalezy od fantazji.Uklady sa dowolne.:tak:
No i te umiejetnosci mozna wykozystac w sypialni;-):-):cool2::happy2:Moj maz lubi jak troszke przed nim bioderkami poruszam
Aga fajnie. mnie tez tak ciagnie bo kiedys sie uczylam. pamietam troszke ruchow (zreszta smiesznie bylo bo sie okazalo ze pare ruchow z tanca brzucha tanczylam juz wczesniej instynktownie, nie wiedzac o tym:-D). musze sie gdzies zapisac w pazdzierniku:tak:

hejo
MAM GRZYWKE :-):-):-):-):tak::-D
fajnie wygladasz!
dziewczyny mialyscie jakies wpadki fryzjerskie? ja wychodze z zalozenia ze wlosy nie zeby najwyzej odrosna:-D ja mam fryzjera w warszawie i zawsze jestem zadowolona ale dokladnie rok temu dalam sie obciac szanownemu panu grekowi Nassos'owi. koszmar i tragedia w jednym!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak mi chlasnal z lewej strony grzywke to dopiero teraz odrosla na tyle ze mozna ja bylo jakos obciac.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na poczatku myslalam ze to totalne beztalencie ale zmienilam zdanie po pol roku. ten gosc ma talent!!! pierwszy lepszy fryzjer nie potrafilby obciac wlosow tak zeby przez doslownie rok nie moznabylo nic z nimi zrobic!:no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y: a juz calkowiecie krew mnie zalala jak znalazlam w magazynie promujacym moja wyspe wyzej wymienionego fryzjera, komentujacego, ktore z greckich vipow maja dobrze albo zle obciete wlosy-ekspert sie znalazl normalnie:no:

baby co sadzicie o tej kiecce????
sukiena zaje...sta!!! calkowicie w moim typie- idealna dlugosc, moj ulubiony dekolt, material. zastrzezenie mialabym tylko do koloru i pewnie do ceny. Joaska skad ja wytrzasnelas?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa robiła moze ktoras z Was mase do wafla z mleka w puszczce???ile sie gotuje puszke????1h wystarczy?
u nas gotujemy minimum 1,5h. tylko nie przesadz. ciotka przesadzila i puszka eksplodowala:szok:. skrobala potem karmel przez trzy dni ze scian i szafek:-D:-D

Weronice wychodza dolne trójki. Nie da sie z nią wytrzymac :no: po prostu sie nie da :no::sick:
Ide ją utopic w rosole :eek:
Weronika zyjesz?:confused:

tyle z tego co nadrobilam a teraz mam news'a:tak::-)

Do góry