elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Nudze sie
Chwilowo Weronika nie wyje
hahhhaaa
Elfiku, czy i ja mogę Ci napisać, ze Cię kocham????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nudze sie
Chwilowo Weronika nie wyje
Prawda
A ja myslałam, ze te sandałki dla Kornelka :-)
upsssssssssssHmmmm nic nie wiem na ten temat
hahhhaaa
Możesz Elen możesz tym bardziej,że znowu zaczęła wyć więc takie wyznanie z Twojej strony będzie balsamem na moje skołatane nerwyhahhhaaa
chyba bede lekko zazdrosna!!!!\
Możesz Elen możesz tym bardziej,że znowu zaczęła wyć więc takie wyznanie z Twojej strony będzie balsamem na moje skołatane nerwy
Gdybym mogła zobrazować mój stan ducha w tej chwili to było by to tak
Hi hi o miłosc czy o wyznanie czy może o mnie??chyba bede lekko zazdrosna!!!!\
Kurczzzz a juz miałam nadzieje ;-)ok, to nic nie piszę
Aga fajnie. mnie tez tak ciagnie bo kiedys sie uczylam. pamietam troszke ruchow (zreszta smiesznie bylo bo sie okazalo ze pare ruchow z tanca brzucha tanczylam juz wczesniej instynktownie, nie wiedzac o tym). musze sie gdzies zapisac w pazdziernikuOliviaa ja miałam 10 zajec po godzinie dziennie.Kedys tez sie troszke uczylam a pozniej byly ciaze i przestalam.Teraz staram sie codziennie troszke potanczyc.To jest cos w czym sie odnajduje,uspokajam,cos co daje mi sile(czuje sie seksi;-):-)).
Zajecia w sanatorium podobaly mi sie bardzo,byly na luzie na zasadzie zabawy.Szybciutko mozna bylo pozbyc sie kompleksow(bo np.troszke tluszczyku tu i tam bardzo sie w tym tancu przydaje;-)).Nauczylam sie wszystkich podstawowych ruchow a reszta zalezy od fantazji.Uklady sa dowolne.
No i te umiejetnosci mozna wykozystac w sypialni;-):-)Moj maz lubi jak troszke przed nim bioderkami poruszam
fajnie wygladasz!hejo
MAM GRZYWKE :-):-):-):-)
sukiena zaje...sta!!! calkowicie w moim typie- idealna dlugosc, moj ulubiony dekolt, material. zastrzezenie mialabym tylko do koloru i pewnie do ceny. Joaska skad ja wytrzasnelas?baby co sadzicie o tej kiecce????
u nas gotujemy minimum 1,5h. tylko nie przesadz. ciotka przesadzila i puszka eksplodowala. skrobala potem karmel przez trzy dni ze scian i szafekaaaaaaaaaaaaaaaaaaa robiła moze ktoras z Was mase do wafla z mleka w puszczce???ile sie gotuje puszke????1h wystarczy?
Weronika zyjesz?Weronice wychodza dolne trójki. Nie da sie z nią wytrzymac po prostu sie nie da :sick:
Ide ją utopic w rosole