reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Byłam wczoraj u lekarza - moje gardło nadal nie wygląda w pełni dobrze - więć antybiotyk nadal muszę brać :sick:

A żeby było ciekawiej - dostałam drugi :-( Ze względu na te moje problemy z dziąsłami. Lekarka podejrzewa grzybicę :eek::baffled: w wyniku przyjmowania tego pierwszego antybiotyku, eh

reklama
Hej dziewczynki:-)

Jakos tak ostatnio nic mi się nie chche, jak tak dlaje pójdzie to będe miała leniwe dziecko:baffled:.

Ta pogoda doprowadza mnie do szału, wczoraj tak gorąco, ze dosłownie mało co nie odparowałam, a dziś radykalnie chłodniej.

Elfiku musze przyznac, ze wnowej fryzurce bardzo Ci twarzowo:tak::tak::tak:
Jednak roki grzywek są takie, ze czesto nie chcą sie układac tak jakbyś tego chciała.
No ale skoro to była tak duża zmiana od wielu lat, to aby mieć dobry efekt będziesz musiała się napracowac.A z się włosy przyzwyczają.:tak::tak::tak:

Ja teraz jestem tak niezadowolona ze swojej fryzurki, ze szkoda gadac.:wściekła/y::no::wściekła/y::no::baffled::confused::eek::wściekła/y:

No dobra ide narazie bo mi dziecię marudzi.

Opowiadaj jak się czujesz szybciutko:-pNie widać suwaczków :cool2:

Nie no ja nie mam sił do tych suwaczków, raz je widac raz nie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A czuję się zupełnie inaczej niż w poprzedniej ciązy.Przez pierwszy trymestr wzorcowo mnie mdliło i to ostro.
Teraz dopadła mnie rwa kulszowa, miałam to też z Matim i kustykam czasem jak pingiwn na jedną noge.

W przyszłym tygodniu mam kontrolną wizytę.

reklama
..bo ja to odebrałam tak, ze on chce jechać:tak: no ale nie znam gościa wiec chyba sie pomyliłam :baffled:

ja tez odebrałam ze chce.......

elen czy On tak zawsze udaje ze chce a naprawde nie chce????

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa robiła moze ktoras z Was mase do wafla z mleka w puszczce???ile sie gotuje puszke????1h wystarczy?

Do góry