reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hejo baby :-)
Dziekuje wszystkim za komplementa :-)
dzisiaj oczywiście juz żałuje tej grzywki ale co tam- musze pół godziny wstawac wczesniej żeby ja układac :eek:
no chciałam to mam :dry:

Kredzia ja miałam dłuzsze włosy, wczoraj ściełam 10 cm :tak:

U nas dzisiaj niebo zachmurzone wiec pewnie bedzie padac a ja miałam plany okna myć :wściekła/y:
Ide po kawe.....

reklama
Cześć dziewczyny!!! Tęskni mi się za pogaduszkami z Wami ale nadal nie nadrobiłam, mam trochę roboty i szefa w pracy...Może jutro będę troche wolniejsza???

Postaram sie trochę podczytywać...

hejo baby :-)

dzisiaj oczywiście juz żałuje tej grzywki ale co tam- musze pół godziny wstawac wczesniej żeby ja układac :eek:

Skąd ja to znam :cool2::-D:-D
Fajnie Ci z grzywką, choć ja po swoich perypetiach nie lubie grzywek i wolę Cie bez. Masz piekne zdrowe, geste i lśniące włosy. Moje marzenie :tak:Na takie własnei choduję :-p

Czesc laski :cool2:Szkolenia dzień 2.

baby co sadzicie o tej kiecce????

195131731

no hello!
po ciężkiej nocy już mi nie jest tak rześko :dry: ale po kawie powolitku odżywam :-D:-D:-D:-D

elen dzięki za "kserówki" ;-)
no problemo!

wrocilismy od lekarza, Kuba ma zapalenie oskrzeli :-:)-:)-(

zmykam go połozyc spac bo chyba potrzebuje teraz snu, jest straszliwie markotny
a powiem Ci szczeze, ze Kuba wcale nie kaszlał w nocy, nawet nie miał kataru nie wiem czy juz leki zaczeły działac czy wszystko jakos powoli sie klaruje...
najwazniejsze ze sie wyspalismy wszyscy!!

mam nadzieje, ze juz bedzie lepiej!!
dla Kukiego :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis: i niech Wam (nam) zdrowieje!!!!

.......MAM GRZYWKE :-):-):-):-):tak::-D
superaśna grzyweczka! Ewelinko - super fryzurka :tak::tak::tak::tak:

Elen, a Ty ze swoim łosiem pracujesz ?
hę, hmmmm, no że tego teges....tak :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

TO NIEPRAWDA!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl::rofl::rofl::rofl:
fanka MnS jak widzę ;-):rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::-)

to niemożliwe po prostu jest żeby sie czuć rześko po takiej pobudce :sick::sick::sick::sick: wkręcasz! :-p;-);-):-p:-p:-p
a wcale nie! ja jestem typowym słowikiem: godzina 21 padam na pyszczek :baffled::baffled::baffled::baffled: a o 4.30 już mam ochote wstawać, tym bardziej, ze za oknem juz jasno :-):-):-):-) ofkors wszystko zależy od tego jak minie noc :baffled::baffled::baffled:

baby co sadzicie o tej kiecce????
ekstraśna!!!! tylko super nie-na-mnie:baffled::baffled::baffled:

ale Ciebie Joasiu w niej widzę :tak::tak:

reklama
Do góry