reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Przyszedł dzisiaj mój strój kąpielowy i... pasuje jak ulał :-) :-) :-) I wiecie co? Ma super patent - miseczki biustonosza są wypełnione jakimiś żelowymi poduszeczkami i dzięki temu wyglądam, jakbym sobie jakieś implanty sprawiła, hihi. Wprawdzie tylko miseczka B (po wprawieniu implantów :-) ), ale dobre i to.:-D :-D

reklama
Przyszedł dzisiaj mój strój kąpielowy i... pasuje jak ulał :-) :-) :-) I wiecie co? Ma super patent - miseczki biustonosza są wypełnione jakimiś żelowymi poduszeczkami i dzięki temu wyglądam, jakbym sobie jakieś implanty sprawiła, hihi. Wprawdzie tylko miseczka B (po wprawieniu implantów :-) ), ale dobre i to.:-D :-D

Pokaż :cool2: :-p

Nareszcie jestem w domku i mogę ponadrabiac zaległości:tak:
Ja tez chcę taki biustonosz:-) dawaj Klaudia namiary gdzie go kupilaś;-)
bo jakbym mogła to wprawiłabym sobie jakies implanty, bo w moim biustonoszu...to tylko rodzynki :laugh2: :wściekła/y: :baffled:

NiaNia, probowalam ci wyslac pw. ale nie chce dojsc bo albo nie przyjmujesz albo nie mozesz odbierac. mam dla ciebie pewna inf. Martuska i Klaudia juz wiedza o co chodzi;-)

reklama
Do góry