reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
dziekuje WSZYSTKIM bardzo goraco za zyczenia urodzinowe!!!!!!!!!!!!!
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Joasiu, z tym strojem kąpielowym wyskoczyłaś! mi chyba musi wystarczyć ten, który kupiłam rok temu, ale w górnych partiach będzie pewnie, hmmmm, za luźny bo w dolnych to sie raczej nic nie zmieniło a skoro już o tym mówimy: Julka bardzo sumiennie walczy ze swoim celulitem co wieczór w kąpiei masuje nóżki i pupę MOIM przyrządem do masażu, hahhahhah
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Joasiu wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joasiu, z tym strojem kąpielowym wyskoczyłaś! mi chyba musi wystarczyć ten, który kupiłam rok temu, ale w górnych partiach będzie pewnie, hmmmm, za luźny bo w dolnych to sie raczej nic nie zmieniło a skoro już o tym mówimy: Julka bardzo sumiennie walczy ze swoim celulitem co wieczór w kąpiei masuje nóżki i pupę MOIM przyrządem do masażu, hahhahhah
hihihi nie bede orginalna jak napisze, ze ja poszukuje gory tylko, lekko mniejszej od terazniejszej..........jakos mi sie zmienił rozmiar, chyba na mniejszy.....
chociaz nie przymierzałam jeszcze stroju z tamtego roku!!!
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Waga okWiki, jak tam Twoje podietowe postanowienia? ;-) Trzymasz wagę?
Ale postanowienia dietowe
Jak kocham słodycze
Joaska
Lipcowe mamy '05
dziekuje bardzo!!!!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Joasiu najkochańsza!!!!!
Najserdeczniejsze życzonka z okazji Twojego święta! Żebyś mogła realizować swoje aspiracje i nadal być pełną życia kobietą. Dużo radości i polotu w Twoim życiu.
Najserdeczniejsze życzonka z okazji Twojego święta! Żebyś mogła realizować swoje aspiracje i nadal być pełną życia kobietą. Dużo radości i polotu w Twoim życiu.
nenius
Przyjaciółki 2008
Ciekawe czy ktoś mnie tutaj pamięta??? Pewnie nie, bo odzywałam się już bardzo dawno temu, dokładnie we wrześniu. A to wszystko dlatego, że absolutnie nie miałam dosteou do netu :-( Teraz troszkę się pozmieniało i jest szansa na to, bym mogła czasem do Was zajrzeć (oczywiście o ile pozwolicie )
Przypomnę, że mam na imię Aneta a moja córeczka Daria urodziła się 10 lipca 2005r.
Dołączam się szczerze do życzeń dla Joasi
Przypomnę, że mam na imię Aneta a moja córeczka Daria urodziła się 10 lipca 2005r.
Dołączam się szczerze do życzeń dla Joasi
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam Cię nenius:-) :-) :-)