reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niesia w sumie teraz jak Mili spi to ja tez sie kłade
normalnie od wczoraj non stop bym spała
z Milena mialam tak samo :happy:

a z porzadkami mam tak ze wariowałam cały tydzien i chałupka doprowadzona do ładu ale jeszcze po zimie okna wszystkie musze umyc i firanki poprac :happy:

jak to zrobie to najgorsze wiosenne porzadki mam za soba :-)
ale....jakos ciezko mi sie zabrac :-) za tę reszte :-D

reklama
wy pewnie we dwoje spedzacie wieczorek...a ja jak ostatnio w towarzystwie tv :baffled:
no coz....
czekam na ''Uwaga faceci'' na TVN Style i chyba pojde spac bo mnie muli
czekam tez na tel od Karola :-) musze mu zdac relacje :)

szkoda ze tu takie puszki....no to ja najwyzej co nieco tu nawypisuje :-)

test z angielskiego napisałam na db
szkoda ze nie udało mi sie uzyskac max punktow
przynajmniej mam motywacje do wiekszej nauki
strasznie polubiłam ten jezyk :happy:

Hej z wieczora :tak::-D

Lilka jeszcze raz gratuluję, niech maleństwo rośnie zdrowo :tak::tak::tak:

Byliśmy dziś z małżownikiem na "Testosteronie" i sama nie wiem, czy to wina niewygodnego miejsca na sali, czy to wina filmu, jakoś nie czuję się powalona na kolana, ups:zawstydzona/y:.
Były śmieszne sceny, nie przeczę, ale spodziewałam się chyba czegoś innego.
Wróciłam z mdłościami od nadmiaru popcornu popijanego wodą niegazowaną i od zbyt małej odległości od ekranu.
Jeszcze teraz wszystko mi wiruje:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cześc Kobitki

U nas dzisiaj piękna pogoda wiosenna. Jedziemy do rodziców na obiad wiec dziadek obowiązkowo na spacer z wnusia pójdzie :tak::-)

ja mam kawusie i troszke czytam co sie działo ale widze,że niewiele klikacie :-(

Cześc Kobitki

U nas dzisiaj piękna pogoda wiosenna. Jedziemy do rodziców na obiad wiec dziadek obowiązkowo na spacer z wnusia pójdzie :tak::-)

ja mam kawusie i troszke czytam co sie działo ale widze,że niewiele klikacie :-(

Julia tez z dziadkiem na spacer wybywa :tak:

a ja polskich znaków nie dam rady wpisac :no: i niewiem o co chodzi :confused: :baffled:

Witam w niedzielne popołudnie. Śliczna pogoda dzisiaj. Byliśmy wszyscy na super długim spacerku i az się do domu wracać nie chciało. A jutro ma być jeszcze lepiej. Teściowa zafundowała mi cały tydzień wolnego, bo po tym zabiegu w szpitalu nie za dobrze się czuje, więc będę się lenić do środy,a potem mężulek ma wziąć urlop, cobym ja trochę popracowała :-)

dziewczyny jak tak sobie nadrabiałam to nie zauwazyłam żadnego posta: Niunki, Tusi, Kate ... przeoczyłam czy dziewczyny dawno nie pisały ?? jesli nie pisały to ciekawe skąd to milczeni ??
Ja tez się o nie martwie. Majeczka przeciez miała tę biegunkę, potem Tusia juz nic nie pisała...

Aby tradycji stalo sie zadosc.

Moj Jasio nie obudzil sie dzis na mleko - pobudka dopiero o 7.30 - HURA. Popoludniu plakal tylko 15 minut - pozniej przez 30 minut gadal do siebie i padl i spi juz 2godzine - te zmagania z brakiem smoczka go wykanczaja chyba bo sypia teraz duzo dluzej:-) :confused: ;-) .
No i zobaczymy co przyniesie wieczor - teraz juz napewno bedzie tylko lepiej:-)
Teraz to już z górki. Ja pamiętam, że jak Maciek przestał spać ze smoczkiem, to tez mu się wydłużyły drzemki i spał o wiele spokojnie, bo nie budził się jak mu smok wypadł.

reklama
Elen ja mam pytanie odnośnie tych polędwiczek, które umieściłaś w przepisach. czy dobrze zrozumiałam, że to mięso się soli już po upieczeniu?? Do rękawa się wkłada same polędwiczki bez niczego??

Do góry