reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczynki dziękuję za słowa uznania dla Maciusia. Chyba z niego jakiś podróżnik będzie, bo tak ten atlas uwielbia oglądać :-)

a co z moją dietą??? a moze gorzka czekolada tuczy mniej???:dry: :dry: :dry:

Gorzka czekolada to samo zdrowie, pełno magnezu, więc tylko jeść i się nie zastanawiać!!!!!!

baby co zrobić z bólem po siłowni,
jak go zmniejszyć???????????

macie może jakieś sekretne przepisy:confused: :confused: :confused:

Mój stary sprawdzony sposób na zakwasy to... poćwiczyć. :-) Jak się mięśnie rozgzeją, to od razu mniej bolą, a potem sauna, albo ciepła kąpiel. Ja jestem chyba masochistką, bo lubię miec zakwasy, przynajmniej wiem, że się nie obijałam, tylko porządnie ćwiczyłam :-)

LILKA czy mnie oczy nie mylą, że tam sa dwie kreski??????????????:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

reklama
oto moj tescik :-)

4cslt9g.jpg

Lila ja płaczę....jak bóbr! Ogromnie się cieszę. Boze brak mi słów, cała się trzesę. Cudownie kochanie. Sciskam Cie mocno:elvis:

Lilka to robisz 4 suwaczek;-) :-)

a kiedy idziesz na USG,jakoś teraz chyba masz iść
już powinno byc coś widać:-p

wogole mialam byc na usg juz dawno :zawstydzona/y:
ale ciagle mi nie pasowało z lekarzem sie zgrac

dzisiaj do niego zadzwonie i mu powiem
pojde z Milena na USG :happy: bo nie mam komu ja zostawiac
niech sie polozne zajmą te chwilke :happy:

no a zmoich obliczen to 7 tydzien!!!
ostatnią @ mialam 21 stycznia

Niestety nie mam czasu odnieść się do tego co pisałyscie wczesniej, bo nie mam czasu nadrobić.
Mam troszkę roboty, czuje się beznadziejenie - znów mnie rozbiera choroba i jezscze remont ruszył pełna parą i juz teraz trzeba wszytsko zamawiać, planować i ustalać:-) kocioł:baffled:

Boze Lila jak ja sie cieszę:-p

Lilka moje ogromne gratulacje!!!:elvis::elvis::elvis:
ale sobie zrobiłas prezent na dzien kobiet hehe!!!

ciekawe co na to małz twoj????

jeszcze raz wszystkiego naj naj naj!!!!!

wogole mialam byc na usg juz dawno :zawstydzona/y:
ale ciagle mi nie pasowało z lekarzem sie zgrac

dzisiaj do niego zadzwonie i mu powiem
pojde z Milena na USG :happy: bo nie mam komu ja zostawiac
niech sie polozne zajmą te chwilke :happy:

no a zmoich obliczen to 7 tydzien!!!
ostatnią @ mialam 21 stycznia

7 tydzień? O rany to tak jak Gazelka:-) Juz jej napisałam smsa :tak: :-) :-p

Przy drugim porodzie chyba nie nacinają krocza? :eek: Chyba, że przy pierwszym miałaś cesarkę i nie rodziłas jeszcze naturalnie? :confused:

NIESTETY u nas nacinają,jak przy pierwszym było nacięcie,
to przy drugim porodzie rownież,tylko w tym samym miejscu,
ale to zależy przede wszystkim od szpitala
i panujących tam obyczajów i przyzwyczajeń:baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Lilka gratulacje!!!!
to Milenka bedzie miała rodzeństwo:tak: :tak: :tak:

tak :-) bedzie 2 lata roznicy,zawsze tak chciałam wiec jakis plusik sytuacji :happy:

Przy drugim porodzie chyba nie nacinają krocza? :eek: Chyba, że przy pierwszym miałaś cesarkę i nie rodziłas jeszcze naturalnie? :confused:

oo to mam nadzieje :-) na pipke w całosci :-D

LILKA czy mnie oczy nie mylą, że tam sa dwie kreski??????????????:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

sa :tak: :szok: :-)

Lila ja płaczę....jak bóbr! Ogromnie się cieszę. Boze brak mi słów, cała się trzesę. Cudownie kochanie. Sciskam Cie mocno:elvis:

Aniu:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: buziaczki kochana
ciesze sie ze sie cieszysz :-D
ale nie placz...;-)

no to dzisiaj Karolowi potwierdze to co wczoraj przypuszczałam

Do góry