reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Lilka klikasz na plusik,przy cytowanym cytacie
i tak zaznaczasz ile ich chcesz zacytować,
a przy ostatnim klikasz cytuj i gotowe;-) :-)

ja też chcę do kina.............ale u nas porządne kino,
jest w mieście Brunetki i Dasari:baffled: :baffled: :baffled: ,
a może by babcię zatrudnic na sobotę i pojechać,
tylka ja też wolałabym z kimś jeszcze,
może ze znajomymi.................bo tak samej z łosiem
fajnie,ale na miejscu by było...........a tak byśmy do KFC skoczyli,
czy na coś innego...........ale ja uwielbiam tortille z KFC:-p :-p :-p :-p :-p :-p

Edytka no w końcu coś musisz z tym zrobić.......hihiihihihihi,
szkoda,że nie mieszkasz w moim mieście,
bo moja mama i siostra pracują w fabryce oprawek
i migiem by Ci naprawiła któraś opraweczkę,
ewentualnie przyniosla nową.............a jest w czym wybierać:tak:

no muszę, wiem... tylko w zwykłym optyku mi tego nie naprawią, musiałabym dać okulary do jakiegoś jubilera albo zegarmistrza, bo trzeba zespawać tą boczną część :baffled:

baby co zrobić z bólem po siłowni,
jak go zmniejszyć???????????

macie może jakieś sekretne przepisy:confused: :confused: :confused:

ja nie mogę rękami ruszyć,
a miałam być obolała w innych częściach ciała:baffled: :no: :no: :no: :no: :no:

No właśnie, ja też tego jeszcze nie praktykowałam :eek:
Klikam w taki plusik w poście(przy opcji edycja, cytuj), tak że robi sie z niego minusik i w ten sposób zaznaczam te posty, które chcę cytować potem kilkam odpowiedź i pisze co tam mam do napisania wysyłam i już.

Czy to jest zrozumiałe nie wiem, ale tak właśnie robie.

reklama
Do góry