reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfik uśmiech Laury śliczny:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

babulki zapatrzeć się i brać za prokreację;-) :tak: .........hihiihihihihi

MAM PIWOOOOOOO:-p :happy:

Ciao babeczki,
ja tylko na minutke - mam prasowanie w planie:)
Od jutra rozpoczynam akcje: SMOCZEK. Od piatku mam urlopik do wtorku - mam nadzieje ze wystarczy :-) na odstawienie.
Trzymajcie kciuki - jak cos nie bedzie tak jak trzeba to sie tu bede wyzalac :baffled: :eek: :cool2: .
Papa:-)

:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: a Ty kochana Dasario tak niby przypadkiem się dzisiaj wypacałaś,bo niby mrozy mają być........hihihihiihihi

a świstak siedzi..............:-p

taaa wydało się sauna mi sie marzy hi hi hi hi
to jest taka moja wersja domowa sauny hi hi hi :cool2: :-p ;-) ;-) ;-) ;-)

Ciao babeczki,
Od jutra rozpoczynam akcje: SMOCZEK. Od piatku mam urlopik do wtorku - mam nadzieje ze wystarczy :-) na odstawienie.
Trzymajcie kciuki - jak cos nie bedzie tak jak trzeba to sie tu bede wyzalac :baffled: :eek: :cool2: .

aniu trzymam qciuki!!!
i pamietaj co mowiła Tracy..............KONSEKWENCJA!!!!!:tak::tak:

ps. miłego urlopu!!!!

Ciao babeczki,

jak Ci sie uda to ja tez sie biorę za smoczek Darii

Ciao babeczki,

Dacie radę Aniu ;-):-)
Oczywiście życzę, żeby odstawianie przebiegło bezboleśnie.:tak::tak:
Chłopak duży jest:tak:, zęby są:tak:. Powinno się udać.:tak::tak::-D

reklama
to znaczy SZCZOSZ??? :no::no::no:
z mojego dziecka :wściekła/y:

buuuuuuuuuuuuuuuu
szczeem:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: no co Ty kochana
przecież to dobrze być podobnym do ojca,
bo ponać ma się lepsze powodzenie,
a i zawsze można na ojca zrzucić niedociągnięcia

Edzia ,ale piczkę Julcia ma niezaprzeczalnie po Tobie;-) :tak: :-)

Do góry