reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć
A ja dalej mam problemy z wejściem tu
mogę otworzyc tylko ostatnią stronę i cały czas mnie wywala na tą stronę główną co się dzieje z tym bb a może to moj komp oszalał

Mell to smutne co piszesz i jedyne co mogę napisać ze czs goi rany wiem to po mojej siostrze choć jak z nią o tym rozmawiałam to ona mówi ze nadal się zastanawia czy byłaby to dziewczynka i jak by wyglądała

Asiu kurteczka boska

Chętnie bym poczytała co u Was przez ten miesiąc się wydarzyło ale bb odmawia współpracy
Czy może ktoraś z Was też tak miała
Dopiero po kilku próbach udało mi się tu wejść ale i tak mogę czytać ostatnią stronę jak chcę przejść do poprzednich to mnie wywala na główną i znowu nie mogę wejść a próbuje od piatku

Chciałam wejść na zwierzaki ale nie ma na to najmniejszej szansy mam chwilke i chciałam Wam napisać co u mnie ale nie mogę sie tam dostac

Bardzo chciałam zobaczyc Wasze dzieciaczki w galerii jak się pozmieniały
Co u Was, jakie nowości a tu nic nie mogę zrobić
ale ja za wami się ztęskniłam nawet nie miałam pojecia ze jestem tak uzależniona

reklama
Do góry