reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

chciałam wam jeszcze napisac ze Karolek jest w trakcie lotu z Oslo do Wawy takze jeszcze troszke i bedzie w domku :-) :-)
a dokladnie to jutro po poludniu
Super, i widzisz jak ten czas szybko leci:tak:
Jutro rano Piotrek jedzie do Warszawy na szkolenie i wróci w czwartek w nocy:-(
Jak ja niecierpię być sama w domu:sick:

reklama
cześć

czesc :-(

moja siostra w szpitalu :-( :-( :-(

ma plamienia - zrobili badania i czekamy co jutro powiedzą ....

o rany Melllciu trzymam kciuki za Twoją siostre i fasolke :elvis: , może jednak to nic poważnego. Ja zaczęłam plamic dokładnie w 9 tc i z tego powodu do końca ciązy byłam na L4 a do 18 tc brałam leki na podtrzymanie. Oby i u Twojej siostry tak sie sprawa zakończyła :elvis: :elvis: :elvis:

Hejooo :eek: :sick: :nerd: :confused:

Melduję się po kolejnej, nieprzespanej nocce. Młodemu od tygodnia poprzestawiały się godziny spania. I tak w ciągu dnia, zamiast iść na drzemkę około 12-tej, zasypia najwcześniej o drugiej, a co za tym idzie i wieczorem nie myśli już o spaniu o 19-tej, tylko około 20.30 :eek: :baffled: Nie przeszkadza mu to wstawać jak skowronek o czwartej :szok: Budzi się i w sumie nawet bardzo się nie buntuje, że nie dostaje mleka, tylko po prostu strasznie się wierci, kręci, rzuca, podnosi głowę, widać, że nie chce mu się już spać :szok: No i tym sposobem mamy wczesnym rankiem godzinkę wyrwaną ze snu. A dzisiaj w dodatku spał z nami. Dlaczego? Wczoraj położyłam go spać o 20-tej, ale ponieważ dla niego to było za wcześnie :baffled: szalał sobie jeszcze w łóżeczku. Przyszłam więc na palcach o 20.40 i co zastałam? Dziecko słodko spało, a dookola porozrzucana była cała pościel, a łóżeczko rozwalone na maksa. Po prostu tak tam buszował, że łóżeczko się rozkraczyło,a moje dziecko spało dwa centymetry od podłogi :szok: Nie pytajcie, jak to zrobił :baffled: No więc, wzięliśmy go do siebie, bo na wszelkie naprawy było już późno..

:baffled: :baffled: :baffled: :dry:
:-D :-D
Aniołek w skórze diabełka;-)

dziewczyny przekazuje pozdrowienia od Kasi K.
Martynia znowu w piątek sie dusiła i zabrała ja karetka, wczoraj ich wypuscili z pełna torba leków. Kasia jak da rade to wieczorem zajrzy do nas.

Biedna Martynka :-(

Melll trzymam kciukasy za siostrę :elvis:

Wiki, fajnie, że się pokazałaś, a ja pamiętam Twoją fotkę z dzieciaczkami, tam byłaś chyba w okularach? :cool2:

reklama
Do góry