reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
a tak wogóle to dzien dobry poczytałam troszke się tu widzę działo ja jednak byłam na niespodziewanej imprezce :cool2: :happy:
dostaliśmy telefon w południe i sciągnęliśmy p. Krysie naszą niezastąpioną i pojechaliśmy sie pobawić, wróciliśmy dopiero przd 4 wiec spaliśmy niewiele krzysiek wstał juz o 8 ale polezał jeszcze z nami w łóżku godzinke

wieczór spędziliśmy całkiem przyjemnie była super zabawa (3 pary) kameralnie ale fajnie za rok może wyruszymy gdzies na bal .................

hmmm widze że pisze sama do siebie
ale co tam łosiek dogorywa z lekka po imprezie a ja tylko troche niewyspana jestem skusiłam sie tylko na troche szampana ale przesadziłam chyba z jedzeniem i dzisiaj ścisła dieta :-p

czwarta w Nowym Roku!! :-)

Cześć Kate, ciesze sie ,że imprezka sie udała. Takie spontaniczne przyjątka sa najlepsze :tak:

reklama
Widze Kate,ze juz odliczasz dni do wiosny :tak:
Ja czekam z nowym suwaczkiem aż zosanie ustalona data naszego wiosennego spotkania :-)

Do góry