reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
dzisus, jaki dzidziuś :confused: :laugh2: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

dzidziusiom mówimy STOP dopóki pierworodna nie podrośnie :cool2: :cool2: :cool2:

:-D :-D :-D u nas tez ta sama śpiewka :-D :-D :-D ,
choc jak przyjechała do nas kuzynka z synem o rok młodszym od Darii to pomyslałam, że to idealna różnica wiku, ale w związku z tym, że na rok różnicy na 10000% się już nie załapiemy to czekamy nadal na idealną różnicę wieku :tak: :tak: :-) :-) :-) :laugh2:

:szok: :szok: :szok: a dlaczego musisz??????????????????????????????:szok: :-p :cool2:

bo Karol ma zlecenia takie poza firmowe....no fuchy ;-) jednym słowem
i specjalnie wział urlop aby zrobic na czas i teraz u mnie jest okupacja kompa

a weszłam bo od rana ma dosc i poszedł sie polozyc a potem znow wraca

ide zobaczyc co z tym adresem....:confused:

:-D :-D :-D u nas tez ta sama śpiewka :-D :-D :-D ,
choc jak przyjechała do nas kuzynka z synem o rok młodszym od Darii to pomyslałam, że to idealna różnica wiku, ale w związku z tym, że na rok różnicy na 10000% się już nie załapiemy to czekamy nadal na idealną różnicę wieku :tak: :tak: :-) :-) :-) :laugh2:

a jaka to?
bo dla mnie ideal to 2 lata i mniej :-) no ale niewykonalne to...dlatego marze teraz by los pozwolił aby byłą roznica 3 lata miedzy Mili i....no ale tez nie wiem czy da sie to zrobic
sytuacja finansowa musi sie u nas zmienic o 180 st.

bo Karol ma zlecenia takie poza firmowe....no fuchy ;-) jednym słowem
i specjalnie wział urlop aby zrobic na czas i teraz u mnie jest okupacja kompa

a weszłam bo od rana ma dosc i poszedł sie polozyc a potem znow wraca

ide zobaczyc co z tym adresem....:confused:

hi hi hi a już myślałam, że należysz o nielicznego grona z satysfakcjonującym.... :tak: :-) :-) :eek: :confused: :sick: :szok: :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-)

a jaka to?
bo dla mnie ideal to 2 lata i mniej :-) no ale niewykonalne to...dlatego marze teraz by los pozwolił aby byłą roznica 3 lata miedzy Mili i....no ale tez nie wiem czy da sie to zrobic
sytuacja finansowa musi sie u nas zmienic o 180 st.

tego to nawet najstarsi indianie nie wiedzą :-) :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :cool2: :cool2:

reklama
Co kupujecie łosiom pod choinkę???? :confused:

Ja chyba kupię portfel
podoba mi się ten, ale znajac preferencje łosia tylko czarny wchodzi w grę:
++ VIP COLLECTION ++ NO. 90 PRESTIGE ++ 2 KOLORY++ (145571112) - Aukcje internetowe Allegro

145571112_2

ja napewno kupuje gre planszowa erotyczna :cool2: i nakładki na ptaszka :cool2:
powaga!!
postanowiłam sobie poekperymentowac :cool2: :cool2: :-D :-D :-D
no i cos z 'normalnych' rzeczy ale jeszcze nie wiem co

Do góry