reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ale jestem śpiąca
moje dziecko wstało dzisiaj o 6.30 :-( załamka
do tego wszystkiego dochodzi sytuacja w domu...... koszmar :-(

Hanti dzieki za linki do tych szablonów, ale chyba poszukam innych bo tym razem nie chce nic z kubusiem puchatkiem, juz mi ten kubs bokami wychodzi :-p

Elficzku sciskam Cie mocno (za meza). Szkoda, ze nie moge z Toba posiedziec w domu choc ze dwa razy w tygodniu, bo czesto mysle o tobie:tak:
:elvis: :elvis: :elvis:

No własnie a gdzie Lilka, zawsze pełno było jej postów, a od kilku dni jej nie ma.

Lilka nas podczytuje nocami ale nic nie pisze, czyżby sie obraziła????????:baffled:

Dzień doberek :)
Ładna dzis pogoda. A ja w domku od tygodnia na zwolnieniu i chyba zaraz zabiorę Maciejaska na spacer. Druga opcja, będę się uczyć angielskiego, bo dzis mam testy. Hm.... gdzie te czasy ze sie szlo z maluchem do parku i na ławce można było poczytać?

Kredziu - jak Tymul umie zasypiać w ciemnościach to nie oduczaj Go :) Maciejek od początku śpi w ciemnościach. I mam nadzieję, że tak zostanie.

dzieki Joasiu
to nie jest opowieśc do zamieszczania tutaj a na ziwerzaki nadal nie wchodze :no:

Kurcze chyba znowu padac bedzie bo takie chmury sie zbieraja :wściekła/y:

Ide po kawe bo padne

aaa dopóki pamiętam
kredziu nie używałam kosmetykow z Lidla
a Weronika zasypia w ciemności od zawsze

POstanowilam cos zrobic z wlosami. I mam takie typy na razie:

typ 1

typ 2

typ 3 (ta z prawej)

typ 4

typ 5

Nie patrzcie tylko na kolory. Juz zdecydowalam ze zostaję przy naturalnyc, tylko zrobię kilka pasemek na rozjaśnienie, albo w czerwieni, żeby ożywić buzię :)

No i trzeba wziąć pod uwagę, że:
- im bardziej roztrzepane, tym mi lepiej
- nie mogę mieć na głowie "kasku" - czyli odpada grupa czy napuszona grzywa
- ma się szybko układać i trzymac caly dzień

Ale jestem wybredna, hi hi. Niestety pracująca mama nie ma za dużo czasu, żeby rano stac przed lustrem. A wyglądać chce dobrze ;-) :tak: :-D

reklama
Cześć Joasia, elfik, gazela :-)

Elfik, Twoja mała dała dziś czadu o 6-tej, a ja mojego musiałam do żłobka czołgiem z wyrka zwlekać :dry: Poszalał wczoraj do 21-szej i pobudka o 6.30 nie bardzo mu podpasowała :baffled:

Gazelka, obstawiam typ numer 2 :tak:

Do góry