reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Co do kiecki- mnie się przyda jak najbardziej, stąd prośba, jeśli tylko natkniecie się na coś wystrzałowego, dajcie cynk ;-)

Firma organizuje nam 6 dniową imprezkę pod Zakopcem. Oprócz Sylwestra, na którym muszę jakoś wyglądać :eek: będzie też kulig, ognisko i inne hece. Przynajmniej tak obiecują :tak:

no to sie LEKKO podłamałam.............

ja tez tak chce!!!!!!! buuuuuuuuuu:-:)-(

reklama
Zaraz się zbiczuję po plerach...:baffled: Nie no dziewczynki, co to za dołowanie i podłamywanie się? Hę :eek:

Wcale nie musi być tak różowo. Może nie być śniegu i pojeździmy sobie jedynie po trawie, czeka nas dłuuuga i uciążliwa podróż pociągiem, a co najgorsze, to będzie moje najdłuższe rozstanie z małym. Wy przywitacie Nowy Rok z maleństwami, a j przez 6 dni będę tęsknić :-(

Nom :elvis:

Uciekam, mam kupę roboty, a jakoś muszę sobie zasłużyć na tego Zakopca ;-)

Witam witam!

Widze ze Was na wspominki wzięło- Ja w ciąże zaszłam 1 listopada, a test zrobiłam 17 chociaż już wcześniej coś podejrzewałam, a pierwsze zdjęcie z usg miałam dopiero 9 grudnia

Iwonka jak dla mnie, majac na uwadze Twoja sylwetke, najlepsza chyba bedzie ta 4..........
i ten kolorek tez bedzie super pasował do Ciebie...........

Cześć Babeczki! Pomimo leniuchowania melduję się, bo...
MÓJ MĘŻULEK Z TEGO LENIUCHOWANIA SIĘ ROZCHOROWAŁ :-(
Wczoraj sobie fajnie nic-nie-robiliśmy, wieczorkiem zrobiliśmy sobie pysznego grzańca, a dzisiaj koło południa go zmogło. Mówi, że coś go bierze i śpi już 3 godzinę. A JA SIE NUDZĘĘĘĘ!!!

Iwonka, bardzo dziękuję za miłe słówka. Konkurencją pani młodej raczej nie byłam, bo super wyglądała. Za to najbardziej podobałam się teściowej, bo miałam pierwszy raz sukienkę za kolano. Ostatnio stwierdziła, że w moim wieku nie wypada już chodzić w krótkich sukienkach, bo wyglądam wtedy jakbym miała 14 lat, hihi.:-)

reklama
A moje dziecko ostatnio ma nową zabawę. Bierze karty do gry i potrafi się nimi bawić pół godziny. No i juz wie, gdzie jest dama, król i as. Na damę mówi "dama", na króla "krrrrlllll", a na asa "assssss".:-)

Do góry