reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
tak jakos, chcialam wiedziec :-)elfiku a czemu pytałas czy jestem dzisiaj w robocie????
Anikaa
Fan(ka)
świete słowa !!! :-)o to lipcóweczki do roboty sie zabierac , trzeba Ani towarzystwa potem w maju dotrzymywac
Joasiu ...nigdy nie mów nigdy
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja wlasnie dzisiaj przywitalam @.............wiec narazie nici ze scigania.......
DASARIA
lipcowe mamy '05
Asiu a czemu Ty nie??????????????
pewnie jeszcze wiele z nas przeżyje ten stan jeszcze raz
ja z jednej strony bym chciała, a z drugiej wiem, że to nie jest dobry moment, przeraża mnie to, że czym Daria jest starsza tym bardziej mi się nie chce, bez sensu. Teraz wiem z czym wiąże się posiadanie dziecka i ciężko mi będzie na to się tak świadomie zdecydowac, a brak mi odwagi i mój rozsądek mi to odradza, że powinniśmy jeszcze poczekac, tylko ile rok dwa pięc lat??? i pewnie dlatego jest mi troszkę smutno
pewnie jeszcze wiele z nas przeżyje ten stan jeszcze raz
ja z jednej strony bym chciała, a z drugiej wiem, że to nie jest dobry moment, przeraża mnie to, że czym Daria jest starsza tym bardziej mi się nie chce, bez sensu. Teraz wiem z czym wiąże się posiadanie dziecka i ciężko mi będzie na to się tak świadomie zdecydowac, a brak mi odwagi i mój rozsądek mi to odradza, że powinniśmy jeszcze poczekac, tylko ile rok dwa pięc lat??? i pewnie dlatego jest mi troszkę smutno
Joaska
Lipcowe mamy '05
świete słowa !!! :-)
Joasiu ...nigdy nie mów nigdy
oj aniu..........ja nie mowie nigdy, ale wiesz dziecka musza chciec dwie osoby w zwiazku................
reklama