reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Asiu, inne wątki lipcowe ogólnodostępne są na dole, zaraz pod ostatnim postem. Trzeba kliknąć w "wesołe mamuśk", by pojawiły się kolejne. Powinien działać ten "ptaszek", którym można iść w lewo lub w prawo czyli chyba w od razu inne wątki, ale nie działa...

A nasze ukryte są tam gdzie zawsze :) Trzeba kliknąć w "idź" i będą lipcowe mamy :)

reklama
emotikonek i tych innych chyba jeszcze nie zdąrzyli umieścić w naszych wiadomościach.... :-)

mozna wlasnie nacisnac tam na dole te usmieszki o ktorych pisze IWON i wyswietli sie lista.

A nasze inne wątki z tego działu są.... wystarczy otworzyć dział Dzieci urodzone w lipcu 2005 i na dole są opcje widoku, zaznaczamy np sortuj wg ostatnich postów z ostatnich 100 dni i wszystko się pojawi......rajuśka ale bezsensu :rolleyes:

Wpadlam, żeby powiedzieć dzień dobry :) Wiele zmian na forum i chyba trzeba bedzie sie nauczyć obslugi od nowa ;)
Ja tymczasem zmykam do pracy. Buziaki!!!

No kurde doszłam co zrobić żeby były emotikonki i te wszystkie duperele co w starym forum. :-):-):-)
Trzeba wejść w edycje opcji i na samym dole będzie Pozostałe opcje i Interfejs edytora postów. Zaznaczamy zaawansowany edytor i po kłopocie :-)

zaczailam emotikonki :-)

dzieki niunka

i tak dalej nie wiem co sie dzieje..........

a co zrobic zeby sie pokazaly moje odpowiedzi na inne posty z forum????

reklama
I to mi się podoba :-D :-D

Niuńka :cool2:

Tylko całusków nie widzę :-(

Acha i pamiętajcie, że można użyć w jednym pocie tylko czterech obrazków

Do góry