reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny a ja zrobiłam sobie binokle ::) ;) :p bo oczka w ciąży siadły i dziś mam odbiór.

A prawko też misię marzy, zwłaszcza że lubię i coś tam umie jeździć. Ostatnio łośka holowałam z imprezy do domu. Łoś stwierdził że lepiej żeby mnie złapali bez prawka niż jego po wódeczce. I egzamin zdałam - dojechałam, zaparkowałam i do tego w deszczu ;D ;D ;D Niestety jakoś tak zawsze są inne wydatki ważniejsze niż to moje prawko i tak odkładam z roku na rok :mad:

Klaudia pisze:
My spadamy na spacerek, bo potem muszę cosik popracować. Papa!

ja teraz siedze w domu bo czekam na kuriera, ma przyjechaz z jakąs płytą głowna dla mojego łośka ::)
tak wiec na spacer pójdziemy popołudniu a zaraz moje dziecko idzie spac żebym sie mogła w spokoju kawy napic

Joaska pisze:
pap Klaudia :)

a ja siedze i zastanawiam jaki zrobic pozytej z tej wielkiej kwoty ktora otrzymalam....................hmmmm

Joasiu najlepiej wszystko wydaj na siebie, należy Ci sie !!!!
z kolejnych wypład bedziesz jakoś inwestowac a teraz zaszalej ;D

elfiko pisze:
Klaudia pisze:
My spadamy na spacerek, bo potem muszę cosik popracować. Papa!

ja teraz siedze w domu bo czekam na kuriera, ma przyjechaz z jakąs płytą głowna dla mojego łośka ::)
tak wiec na spacer pójdziemy popołudniu a zaraz moje dziecko idzie spac żebym sie mogła w spokoju kawy napic

a ja pije kawe...........a moje dziecko....hmmmmm chyba jest w drugim pokoju :) ::) ::) ::) ::) ::)

reklama
Joaska pisze:
Niuńka pisze:
Joaska pisze:
pap Klaudia :)

a ja siedze i zastanawiam jaki zrobic pozytej z tej wielkiej kwoty ktora otrzymalam....................hmmmm

Heheheheh...może na początek waciki ;) ;) ;) ;D ;D ::) :p
hehehe to juz mam zaplanowane...................jeszcze cos tam zostanie :)

Obowiązkowo alkohol na wieczór. Opijamy ;D ;D ;)

Do góry