no a ja zaczynam dzxialac i raczej za jakis czas juz nie bede tyle czasu poswiecac w internecie,poniewaz zapisalam sie do szkoly
musze dokonczyc LO (matma i chemia) a ze w moim LO mialam niemiecki a w tym jest ruski i angielski,to musze w rok zrobic 2 lata ruska
z ruskim luzik bo mialam w zawdzie 3 lata a angielskiego nigdy nie mialam
no i wlasnie siedze i przypominam sobie alfabet jak sie pisze no i duzo z glowki mi wylecialo,ale to łatwe wiec spox
ponadto zastanawiam sie czy nie isc na ta moja logistyke policealna
rozmawialam z dyrektorka tej szkoly i warunkowo mi pozwoliła, nie chce byc znowu rok do tyłu
no i przede mna wlasnie jest stos ksiazek: ruski,angielski (kupilam sobie ksiazke do nauki) bo na logistyce jest angielski, vademecum maturzysty z geografii
no i jeszcze musze sobie dokupic cos z j. polskiego bo teraz to juz nowa matura mnie czeka
pozatym wczoraj jezdzilam i szukalam pracy na wieczory,i chyba cos bedzie...ale dopiero jak bede wiedziala na 100% to napisze
doszlam do wniosku ze nie chce Mili zostawic z zadna opiekunką,pozatym jakbym zarobila 650-700zł to polowa ponad i tak poszłaby na nianie
a tak bede chodzic na wieczory jak K wroci z pracy i to co zarobie to juz bedzie nasze
i bardziej sie oplaci.....
no to tyle narazie