reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kurczę dziewczyny, a może zorganizujemy takie mini-spotkanko gdzieś w okolicach Poznania i wtedy brunetka i może Lillka,Ysia i AgaR. by się dały rade zjechać. Może dziewczy mieszkające w pobliżu też by się zjechały.
A Maniulka kiedy przybywa do PL ??? ??? ???
Ehhhh...smutno

reklama
hellouu lipcowe mateczki :)

witam z wielkim apsikiem ;)
pięknie jest w Gd, po prostu pięknie, niech no tylko mały teletubiś wstanie to idziemy pospacerować na małych nóziach ;) ;) ;)

jestem pod ogromnym wrażeniem bajki gazelki, jejej w nocy mi się aż śnił miszmasz tych opowieści...

pora chyba na śniadanko, sama nie wiem...

Niuńka pisze:
Kurczę dziewczyny, a może zorganizujemy takie mini-spotkanko gdzieś w okolicach Poznania i wtedy brunetka i może Lillka,Ysia i AgaR. by się dały rade zjechać. Może dziewczy mieszkające w pobliżu też by się zjechały.
A Maniulka kiedy przybywa do PL ??? ??? ???
Ehhhh...smutno

HEJ WSZYSTKIM

Niunka u mnie z Poznaniem nie ma najmniejszego problemu bo to godzina jazdy,a nocowac mam gdzie bo moja tesciowa mieszka w poznaniu

tagze jakby co to mi pasuje :)

nic wczoraj nie obejrzałam
ani M jak M ani Na wspolnej

sa dzis powtorki wczorajszych odcinkow? bo jeszcze sie nie orientuje a programu tv nie kupujemy

Lilka polecam stronke www.telemagazyn.pl tam sobie zobaczysz o której leca powtórki i nawet streszczenia można serialików poczytac :)

a moje małe słoneczko właśnie zasnęło wiec mam chwilke na kawke, o sprzątaniu Wam nie napisze bo sie śiać bedziecie ;) w każdym bądż razie coś tam pomacham potem ;D
Pogoda u nas tez bajkowa ahhhh oby tak jak najdłuzej było

czesc Wam...ja dopiero nadobiłam wiadomosci z poprzednich dnii...i widze ze dużo dzieci nam sie pochorowało :( u nas dzis noc trochę lepiej ale jeszcze i tak duuuzo brakuje do tego aby było ok)

reklama
no a ja zaczynam dzxialac i raczej za jakis czas juz nie bede tyle czasu poswiecac w internecie,poniewaz zapisalam sie do szkoly
musze dokonczyc LO (matma i chemia) a ze w moim LO mialam niemiecki a w tym jest ruski i angielski,to musze w rok zrobic 2 lata ruska

z ruskim luzik bo mialam w zawdzie 3 lata a angielskiego nigdy nie mialam

no i wlasnie siedze i przypominam sobie alfabet jak sie pisze no i duzo z glowki mi wylecialo,ale to łatwe wiec spox  ;)

ponadto zastanawiam sie czy nie isc na ta moja logistyke policealna
rozmawialam z dyrektorka tej szkoly i warunkowo mi pozwoliła, nie chce byc znowu rok do tyłu

no i przede mna wlasnie jest stos ksiazek: ruski,angielski (kupilam sobie ksiazke do nauki) bo na logistyce jest angielski, vademecum maturzysty z geografii
no i jeszcze musze sobie dokupic cos z j. polskiego bo teraz to juz nowa matura mnie czeka

pozatym wczoraj jezdzilam i szukalam pracy na wieczory,i chyba cos bedzie...ale dopiero jak bede wiedziala na 100% to napisze  :)

doszlam do wniosku ze nie chce Mili zostawic z zadna opiekunką,pozatym jakbym zarobila 650-700zł to polowa ponad i tak poszłaby na nianie
a tak bede chodzic na wieczory jak K wroci z pracy i to co zarobie to juz bedzie nasze
i bardziej sie oplaci.....

no to tyle narazie :)

Do góry