reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
Lilka pisze:

też są bardzo fajne :)

ja sama muszę poszukać czegoś na jesień dla młodej, a do tego jakieś rajstopy, cieplejsze spodenki, nie wiem coś do spania, w czym śpi Milenka ? Ja myślałam o jakiejś pierwszej pidżamce...

moja Darcia śpi w piżamkach, fajne są w h&m,

dzięki :) ja jakoś nie robiłam zakupów w h&m do tej pory, no może poza takimi skarpetkami z podeszwą, są super do chodzenia po domu... ciepłe i mięciutkie :)

e_mama pisze:
działa mój stary suwaczek, tadaaaaaaaaaaa  :laugh: :laugh: :laugh:

foksteriery potrzebują baaaaaaaaaardzo dużo ruchu (były używane jako psy gończe i podczas polowań), podobno są złośliwe i w domu sieją zniszczenie, obgryzają ściany, meble, buty... ale taki mają charakterek: kopać, kopać, kopać, hihihi
tak jak pekińczyki: bzykać, bzykać, bzykać  :p :p :p :p :p :p :p

;D ;D ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :D :D ;D ;D ;D

Nazwij ją Pusy

Dasaria ja mam 167 cm. Najlepiej sie czuje przy wadze 53 kilo. Teraz od dziś stosuję diete tuczna - czyli jem i jem bo do 9 września muszę przybrac inaczej grozi mi, że dziewuchy zostawią mnie na dworcu w Warszawie niezauważając.

tusia26 pisze:
Ja nie wiem jakiego by tu pasa  :p ::) chcialabym madrego lubiacego dzieci nie duzego, lubiacego podróże.

my zdecydowaliśmy się na dużego psiunia, kupujemy w przyszłym roku  ;D
no i jest to dośc groźny psiak, dlatego ja zobowiązałam się do pójścia z nim na tresurę
i chcemy rodowodowego, bo będziemy z nim jeździc na wystawy i oczywiście wszystkie wygramy  ::) ;D :D :laugh: ;) ;)
same widzicie, że ja mam za dużo czasu wolnego, bo tylko sobie zajęcia wynajduję i teraz nocami siedzę i wertuję internet, sprawdzam hodowle itp.  ;D

tusia26 pisze:
Nazwij ją Pusy

Dasaria ja mam 167 cm. Najlepiej sie czuje przy wadze 53 kilo. Teraz od dziś stosuję diete tuczna - czyli jem i jem bo do 9 września muszę przybrac inaczej grozi mi, że dziewuchy zostawią mnie na dworcu w Warszawie niezauważając.

tucz się tucz, bo ja jestem od Ciebie o dwa centymetry niższa, a cięższa i zaczynam wpadac w kompleksy ::) ::) ::) ::) ::) ::)

A jakiego psa byscie chcieli?
My tez narazie nie kupimy ze wzgledu na kase, bo mamy sporo wydatkow na ten czas, musimy sobie kupic telewizor, a jeszcze splacamy rate za kamery i pozyczke wiec nici z pieska :( a ja to chyba tego mopsa bym chciala, bo ostatnio jak bylam z zaba na spacerze i taki mopsiu dorosla sunia byla przywiazana do plotu, czekala na wlasciciela to jak zobaczyla Majkę strasznie sie cieszyla. Podeszlysmy i nas wylizala, bardzo sympatyczna i milutka.

tusia26 pisze:
My tez narazie nie kupimy ze wzgledu na kase, bo mamy sporo wydatkow na ten czas, musimy sobie kupic telewizor, a jeszcze splacamy rate za kamery i pozyczke wiec nici z pieska   :( a ja to chyba tego mopsa bym chciala, bo ostatnio jak bylam z zaba na spacerze i taki mopsiu dorosla sunia byla przywiazana do plotu, czekala na wlasciciela to jak zobaczyla Majkę strasznie sie cieszyla. Podeszlysmy i nas wylizala, bardzo sympatyczna i milutka.

Doga kanaryjskiego zwanego również dogo canario, inaczej: PERRO DE PRESA CANARIO

reklama
DASARIA pisze:
tusia26 pisze:
My tez narazie nie kupimy ze wzgledu na kase, bo mamy sporo wydatkow na ten czas, musimy sobie kupic telewizor, a jeszcze splacamy rate za kamery i pozyczke wiec nici z pieska   :( a ja to chyba tego mopsa bym chciala, bo ostatnio jak bylam z zaba na spacerze i taki mopsiu dorosla sunia byla przywiazana do plotu, czekala na wlasciciela to jak zobaczyla Majkę strasznie sie cieszyla. Podeszlysmy i nas wylizala, bardzo sympatyczna i milutka.

Doga kanaryjskiego zwanego również dogo canario, inaczej: PERRO DE PRESA CANARIO

to ewidentnie nie są pieszczoszki...
nie boisz się wziąć pod swój dach takiego psa?

Do góry