reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
duzy w pracy jeszcze 2,5h a ja mam roboty tyle ze nie wiem gdzie rece wsadzic :p
maludy ida spac a ja wymyslilam sobie jeszcze pierogi z truskawkami ::) ::)

ok nikogo nie ma........ to nawet lepiej bo latwiej stad sie oderwac :p ;)

ps ciekawe jak Elfikus spedza urodzinki ?? :)

Martusia u nas normą jest wspinanie się na wszelkie kanapy, fotele itd. O wchodzeniu w ciasne i najmniej bezpieczne miejsca też coś wiemy ::) Dzisiaj na przykład piłka wpadła pod stolik ze sprzętem. A Korniszon oczywiście powędrował za nią. I stał tak biedny wciśnięty pomiędzy telewizor a ścianę :p Musiałam wszystko odsuwac, żeby go stamtąd wydostać..

Ja wprawdzie nie idę na browar pod parasol, ale tak jak Dasaria mam dziś obiecane piwko od mężusia ;)

W imieniu wlasnym i Jasia skladam serdeczne zyczenia Alusiowi (przepraszam za maks opoznienie). Aby nadal byl taki pocieszny jakiego go pamietam - dawal tyle radosci rodzicom ile do tej pory. Buziaczki od cioci Ani i Jasia.

Oczywiscie dla dzisiejszych solenizantow Juleczki i Kubusia duzo milosci od rodzicow, udanych doswiadczen zwiazanych z rozwojem fizycznym ;D, usmiechu na twarzyczkach i wszystkiego najlepszego.

Dla szalonej imprezowiczki elficzki - oby zawsze zycie ukladalo Ci sie po Twojej mysli, obys zawsze pozostala soba - ciepla, rodzinna, zorganizowana osoba. Aby udalo Ci sie w przyszosci trafic do wymarzonej pracy. Wszytskiego najlepszego.

reklama
Do góry