reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kubus przesyła buziaki i podziękowania za pamic ciociom :
Kredzi, Elfiko, Melll, Joasi, Adze.R, E_mamie, Wiki, Ninia, Loende, Dasarii, Melll, Hanti, Iwon i Ysi. oraz wszystkim maluchom które pod życzeniami też się podpisały :-* :-* :-* i szczególny buziak (z przyczyn wiadomych) dla Juleczki :-*

reklama
Ale tu pusteczki..Nic dziwnego, skoro najwierniejsze fanki BB dziś świętują ;)

Młody śpi, obiadek prawie gotowy (dziś serwuję Joasiowe roladki z kurczaka nadziewane szpinakiem) :), teraz czekam na łośka i jadę do szpitala odwiedzić kumpelę :( Dopiero wczoraj do mnie zadzowniła małpa jedna, a leży tam już od 8 dni! Jakieś sprawy kobiece...Bidulka :(

Padam.Zjadlam w pospiechu obiad.Mali demoluja biuro a ja siedze tu zla i czekam na przelew ::) :p :-[Goraco mi :pI ciagle ktos dzwoni i przychodzi...boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ja juz odwyklam od pracy ::) :mad:

JOŁ

w ciąży nie ejstem,zdrowa cipucha ;D wszystko ok ;D
jestem po przegladzie

oczywiscie wkurzyłam sie bo przyjechalam jak nr 1 juz był w gabinecie a ja mialam nr 3
a przyszla taka starucha przedemna co miala nr 3
i jak weszlam to pytalam sie kto ma nr 1 i jak mi powiedzieli ze juz jest w gabinecie to mowie im ze ja mam nr 2 wiec wchodze :p
a na to mi cos ta stara z nr 3 powiedziala i........weszla sobie qrwa przede mną >:D
normalnie szczyty!!!

to po cholere sa numerki nie???

ale ok

no i wybor lokalu sam sie rozwiązał :laugh:

wyobrazcie sobie ze dzisiaj szef restauracji........przyjechał do mnie do poludnia
jedna kelnerka u niego to moja kumpela i mu pokazala gdzie mieszkam

niezle

juz menu ustalone

impra w sobote o 15.30

a jeszcze fryzjera musze zalatwic bo nie mam ::) :p

i kupic swiece bo chrzestny nie ma jak

na przekór tradycji

wszystko na przekór JOŁ >:D

Julinko Malutka rosnij zdrowa i piekniutka i

1008-002-88-1068.gif

Edziu i Konradzie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Waszej pociechy aby Julka byla powodem Waszej dumy i radosci :-*

Kubusiu nasz Kochany badz codziennie rozesmiany

birthday29a.gif

Aniu i Robercie samych radosnych dni i widoku usmiechnietej buzi Kubusia nacodzien Wam zycze

Elfiku!!!!
z daleka przez morza i gory z wiatrem przez chmury pedza zyczenia:
marzen spelnienia
kwiatkow na lace, pieniazkow tysiace, loska poslusznego i wszystkiegooooooo naj naaaaaajlepszego
:-*​

1011-007-48-1042.gif

ELFIKU!!!

Wszystko co było Twoim marzeniem
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie uleci z cichym westchnieniem
lecz niech się spełni w całości!

ka11167.gif

reklama

Dla JULCI i KUBUSIA

w dniu tak pięknym i wspaniałym,
Życzę ci serduszkiem całym,