reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

och Lilka ja nie bardzo pomoge bo Kuba najchetniej to bawi sie :garnkami, jexdzi na oczywiscie zimnym żelazku i lubi pociagac za sznurki :( dzis mu ?R. kupił żyrafke z fisher price i pozytywne ze od razu skumał o co w niej chodzi i wrzucał klocki i wrzucał i wrzucał ....

Cześc Maju ;D

reklama
Lilka, u nas to tak:
- fontanna baaaardzo spodobala sie Mackowi u jednej ze znajomych i R jest nakrecony zeby malemu sprawic taka zabawkę
- co do krzeselka uczydelka to wg mnie fajniejsze jest to co juz kiedys pokazywal - jakis stoliczek edukacyjny
- no a telefon - kto wie, być może taki puchaty bajer powinna mieć każda młoda dama 8)

Choc z Londynu do Warszawy
droga długa i przez morze
to w przesłania życzen sprawie
babyboom nam tu pomoże.

Niech Aniołki strzegą Alka
i sam Pan Bóg błogosławi
i niech z codziennością walka
wielu uciech jemu sprawi

Niechaj ma bez liku przygód,
niech się świat przed nim otworzy
aby doznał życia wygód
i niech szczeście mu się mnoży.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a ja baby znowu znikam, na grilla do znajomych, przywitac sie oczywiscie hehe

caluje Was kochane i do zobaczenia jutro................

aha witaj siostro elficzorka....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Wybaczcie lipcóweczki że się do WAs wtrące
chciałam tylko życzenia Alusiowi złożyć ;)

ALUSIU KOCHANY! Z OKAZJI TWOICH PIERWSZYCH URODZIN ŻYCZĘ CI DUŻO DUŻO ZDRÓWKA
SPEŁNIENIA WSZYSTKICH TWOICH MAŁYCH I DUŻYCH PRAGNIEŃ I NIECH ANIOŁKI NAD TOBĄ CZUWAJĄ A RODZICE ZAWSZE KOCHAJĄ I Z KAŻDYCH OPRESJI WYCIĄGAJĄ!!

Martusiu całuski dla Ciebie i Sławka!

pozdrowienia dla wszystkich lipcówek 2005 :)

reklama
Dzień-dobry-wieczór ;)I od razu melduje,że sprawa z fotelikiem sam.załatwiona POZYTYWNIE!!! Ufff.....
Wbrew całej akcji, która miała miejsce w sklepei, producent fotelików okazał się być w porządku i naprawił nam tzn. Matejkowi fotelik i dodatkowo dał gratis taką miękką wkładkę pod plecy. Jeszcze nie mileiśmy okazji wypróbować czy fotelik już Mateja nie uwiera, ale mam nadzieję,że będzie oki. Różnicy manualnie żadnej wielkiej nie wyczuwam, ale to w końcu są moje ręce, a nie plecy dziecka. Jak narazie pociesza mnie fakt, że w razie W jest ta wkładka i  jesli się sprawdzi nad morze możemy ruszać. Hihihi to już za 10 dni!!!!!! :p ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry