reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No ja tez jestem ale siedze i czytam Was - dziewczyny powiedzcie skąd macie tyyyle czasu - ja chyba jakis oszołom jestem.
Maniulka!! Bluzy sa bardzo fajne - kolorki superasnie a ja w ogóle lubie rozpinane bluzy i sweterki. Ja próbowałam pokombiznowac cos z ciuszkami dla Maluchów ze Stanów bo tam mamy siostre Łosia i zarzuca nas ubrankami ale ja sie chyab do handlu nie nadaje - mam wrazenie że zaraz wszyscy znajomi myslą ze majątek na nich zarabiam i mam wyrzuta zaraz jakieś. Wiec ubieramy naszego Matiego - tzn ciocia go ubiera i na tym zostało:)

reklama
Ale mnie Łoś zajerzył dzisiaj. Zawsze jak go trzeba to ma ważne wyjazdy słuzbowe, spotkania, duzo pracy w biurze k..... Pojechałam dzis do instytutu fizjologii i patologii słuchu - terminy na wizyte tam sa na pół roku wprzód - wyzebrałam i wypłakałam badanie na SRODĘ 19 LIPCA - a ten mówi ze muszę pojechać sama bo on ma łasnie ważny wyjazd!!!!! A warunkiem wykonanai badania jest ze mati musi spać. Ciekawe jak ja mu to wytłumaczę. Chyba go obudze o 5 rano i bede mu trzymała otwarte powieki aż do badania - ale wiem że w takich sytuacjach zawsze jest odwrotnie brrrrrrrr.

A zapomiałam wam napisać, byłam dzis u laryngologa z tym gózem i to podobno jakis torbiel, bda mi chyba wycinac, ma mi jeszcze urosnac przez miesiac i przyjsc mam znowu do tej doktorki.

uuu Aniu to masz ciezko z tym badaniem, jak można na zawołanie uspac rocznego malucha? hmm a do tego mąz nawala w takiej chwili ,ehhh samo życie. No nie smutkuj sie najważniejsze żeby badanie sie udało a wyniki były dobre. Trzymam kciuki :-*

tusia26 pisze:
A zapomiałam wam napisać, byłam dzis u laryngologa z tym gózem i to podobno jakis torbiel, bda mi chyba wycinac, ma mi jeszcze urosnac przez miesiac i przyjsc mam znowu do tej doktorki.

widzisz Tusiolu wytna i po strachu, ufff ale mi ulżyło, dobrze że to tylko torbiel
a powiedzieli Ci cos wiecej na ten temat? np z czego to moze być? tak samo sobie urosło czy np. od jakiś częstych chorób czy cos?

ok baby ja mykam, poprasowałam chyba z 10 kg koszul,koszulek,kiecek,gaci,bodziakó i mam dosyć.
Meża jeszcze nie ma hmmmm przyjdzie pewno po pólnocy i bedzie mi dmuchał do rana ::)

ale jestescie kurcze

ja tu czekam na oddzew w sprawie wozka a tu puchy :( :( :(

wogole przyjechalismy do domu niedawno po wielu godzinach jezdzenia od knajpy do knajpy.......aaaaa dup.a z tym :(

tyle kasy chca ze szok

chyba bierzemy sale na wsi bo normalnie sensu z restauracjami nie ma

i dopiero co przyjechalismy a tylko na klatke schodowa weszlismy a ta su.ka (matka brrrr) juz z ryjem kiedy sie qrwa wyprowadzamy

szok..........

LIlka współczuje matki ---autentycznie >:D >:D >:D

a co do wóżka to mi podoba się ten z pierwszego i trzeciego zdjęcia, ale ten z trzeciego jest chyba bardziej dziewczęcy i wydaje mi się bardziej bedzie pasował do Mili.

Tusia , widzisz ze nie było się o co martwic. a co do terbieli to moga być rożne powody ich powstania --moja siostra ma stale odnawiający sie torbiel na plecach bo :włos jej wrasta w skórę tak do srodka (niezłe nie ) :p

a i Lilka ,tak pytam z ciekawości w knajpie to ile sobie żczą za osobe, bo ja jak robiłam chrzciny to było 60zł / osobę i to było najtaniej.

a u mnie wychodzi w kazdej knajpie po 42zł
pomyslisz ze tanio
ale

my mamy własny:
-alkohol
-napoje
-tort i ciasta

a w restauracjach sie to nie bardzo podoba........ ::)
wszedzie tłumaczyłam ze mielismy robic w domu ale okazalo sie problemem by skołowac krzesła i stoły...

i na naszych gosci wychodzi min.600zł........mało wiem....ale
nam na zycie zostało 800 ::) ::) ::)
zaraz po chrzcinach ide na pieczarki by odrobic te chrzciny
a menu jest dosc skromne ale wystarczające ;)
bez szalenstw

i w restauracji mowia ze mozemy byc do 22,za kazda godzine wiecej nam policza
a na sali wiejskiej tyle samo nas wyjdzie (babka chce 600zł) i mozemy byc długo i w dodatku jest bilard,piwo i gra w lotki ;D

i goscie chca wlasnie tam ;D ;D

reklama
Aniu to proponujesz kolor niebiesko-granatowy? :)

no mi sie podoba naj czerwono-czarny.........ale ten czarny...nie dosc ze wszystko bedzie na nim widoczne to jescze bedzie słonce waliło latem....

ogolnie niby moj typ to ten zielony...

laska mowiła ze zielony i pomaranczowy schodzi najszybciej

a odnosnie tego wózka to ty Joasiu nie jestes ze Stalowej Woli czasem??
bo stamtąd jest ten sklep co chce kupic

Do góry