reklama
tusia25
Fanka BB :)
Bylismy wczoraj w zoo, ale fajnie bylo, tam jest takie małe zoo tez w środku z kozami i owcami. Kazde dziecko co tam wlazi dostaje galazke i karmi sobie głodomory. Majce bardzo sie to podobało, a jak koza podchodzila to lała ja po mordce, lub palec do oka chciała jej włozyc :
Naprawde świetna reakcja na zwierzeta - skakała mi w wózku, tylko słon jak sie na nia spojrzał i burknał, to Maja zaczęła chować sie za tate, ktory stał obok (ja ja miałam wtedy na rękach) i taka smieszna odwracała głowę nie chiała juz na niego patrzeć. My byłiśmy w Gdańsku.
Mamy lipe z kasą ostatnio masakra, juz nie mamy nic pieniędzy a wypłata 10 no i do 10 bedziemy głodować, dobrze, że Majce porobilismy zapasów. Tylko te 400 zl za wychowawcze jeszcze ale co to jest. Kurde nie wiem juz co wymyslec zeby jakas kasa wpadla.
Mamy lipe z kasą ostatnio masakra, juz nie mamy nic pieniędzy a wypłata 10 no i do 10 bedziemy głodować, dobrze, że Majce porobilismy zapasów. Tylko te 400 zl za wychowawcze jeszcze ale co to jest. Kurde nie wiem juz co wymyslec zeby jakas kasa wpadla.
tusia25
elfiko pisze:tak sobie czytam tu i ówdzie i doszłam do jednego wnisoku- ile na tym forum jest złośliwych ludzi boshhhh
gdzie? na naszym lipcowym chyba nie myslisz.
tusia25
No u nas jakos tak sie trafiło, że lipcowki wszystkie super mamy, super sie dogadujemy i nie ma tu wredoty.
Tak sobie mysle, że chyba nigdy sie z tym forum nie pozegnam, bardzo was lubie i jesteście częścia mojego zycia, fajnie ze jestescie.
Tak sobie mysle, że chyba nigdy sie z tym forum nie pozegnam, bardzo was lubie i jesteście częścia mojego zycia, fajnie ze jestescie.
elfiko
lipcowe mamy ´05
tusia26 pisze:No u nas jakos tak sie trafiło, że lipcowki wszystkie super mamy, super sie dogadujemy i nie ma tu wredoty.
uuu Tusia jakie wyznania w niedziele z rana ;D a powaznie to też tak myśłe, zgadzam sie w 100% :-*
reklama