reklama
Aniu miałam to samoAniaSzwarc pisze:a ja myślałąm ze to Wy o Tusi piszecie i nie kumam o co chodzi a to nasza >>
>
>
diablica szaleje
![]()
tusia25
Fanka BB :)
e_mama pisze:tusia26 pisze:e_mama pisze:::
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
hym, że to niby śmieszne jest ?
to ja pisałam dla jaj i zeby pokazac co sie u mnie stalo, ze mam taka opcje i moge edytowac wasze posty, no moze i nie smieszne sorry
oki, oki Tuśka![]()
myślałam, że Twój mężuś może sobie z nas jaja robi po cichuskoro podobno bez Twojej wiedzy umieszcza filmiki w galerii to myślałam, że może i to
![]()
a tą opcję do edycji postów innych osób to wszystkie mamy od jakiegoś czasu... nagle się pojawiła i została![]()
le ja myslałam ze wyjatkiem jestem
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
e_mama pisze:nie no Ksihu z tą szmatką do mycia okien jest bez kon ku ren cyj ny !!!!!!![]()
![]()
![]()
a drugi Aluś z wiaderkiem, jeszcze mop i komplet :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D![]()
macie rację dziewczyny, przysposabiajcie mini łośki do życia w rodzinie ;D ;D ;D ::
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wychowanie przez pracę !!! hihihi
Kasiu.K co jest z Martynką ??? napisz nam tutaj chociaż w kilku słowach ?? buźki dla niej i duuużo zdrówka :-* :-* :-* !!!
Ha ha, no żeby łosiątka nie wyrosły na łosi to trzeba ich uczyć od małego
Edziu, Alek porostu wyciąga to wiaderko i z nim chodzi z kluchni do pokoju, jakos mu sie podoba :
A ja chcę zobaczyć raczkującą Juleczke, może byc film albo zdjęcie, albo jedno i drugie
Krzyś rzeczywiście ze szmatką super zasuwa no i okna na błysk 8)
A Milenka śliczna dziewczynka Liluś, jest pomieszana i do Ciebie podobna i do Karola A te kuzyczki dodaja jej niesamowitego uroku.
Kredzia dobrze, że jesteś, bo juz myślałam, że cie jakaś włoska mafia porwała
No i Anie.g witamy znowu
Gdzieś tam padło pytanie o to ile kosztują nas maluchy? Nie liczę, bo pewnie włosy by mi się zjeżyły na głowie, ale tak sobie optymistycznie myślę,że jedzonko, pieluchy, kosmetyki i czasem jakieś ubranko to miesięcznie bedzie coś w ok.400 zł. A Bebilon u nas ostatnio podrożał.
U was też?
U was też?
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
tusia26 pisze:Martuska pisze:Tusia, kobietoMaja super i na koniku, choć jej sie nie podobał i nad morzem gdzie pluskała z mamą, a tata ukradkiem najerzdzał kamerką na pupę żoneczki :
![]()
:laugh: no i kolczyki ma piękne! ślicznie jej w nich, a języczek jaki zwinny :laugh:
hi, hi dzięki Martuska, a tyłek to mi wyszedl okropnie bo mialam scisniety spodenkami i tak mi sie splaszczyl i w dół poszedl - bleee okropny, Majcioha ma przyklejone kolczyki dostalam je w krynicy morskiej (Lilkanie musisz mi juz wysylac :-*.a języczek ma zwinny chyba po tatusia ;D no chociaz mama tez ma zwinny ;D hi hi
Oj Tusia Tusia, ja to czułam normlanie, że do języczka bedzie aluzja
Anikaa
Fan(ka)
no tak nie do konca bo na dole pojawia się info kto ostatnio modyfikowała wiadomośctusia26 pisze:e_mama pisze:tusia26 pisze:e_mama pisze:::
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
hym, że to niby śmieszne jest ?
to ja pisałam dla jaj i zeby pokazac co sie u mnie stalo, ze mam taka opcje i moge edytowac wasze posty, no moze i nie smieszne sorry
oki, oki Tuśka![]()
myślałam, że Twój mężuś może sobie z nas jaja robi po cichuskoro podobno bez Twojej wiedzy umieszcza filmiki w galerii to myślałam, że może i to
![]()
a tą opcję do edycji postów innych osób to wszystkie mamy od jakiegoś czasu... nagle się pojawiła i została![]()
le ja myslałam ze wyjatkiem jestemno to teraz mozemy sobie nawzajem jaja robic
>
![]()
reklama
A tak z innej beczki polecam do poczytania w wolnej chwili:
http://kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,55008,2135450.html
http://kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,55008,2135450.html