reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
e_mama pisze:
tusia26 pisze:
e_mama pisze:
::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

hym, że to niby śmieszne jest ?

to ja pisałam dla jaj i zeby pokazac co sie u mnie stalo, ze mam taka opcje i moge edytowac wasze posty, no moze i nie smieszne sorry

oki, oki Tuśka ;) ;)
myślałam, że Twój mężuś może sobie z nas jaja robi po cichu :) skoro podobno bez Twojej wiedzy umieszcza filmiki w galerii to myślałam, że może i to :)
a tą opcję do edycji postów innych osób to wszystkie mamy od jakiegoś czasu... nagle się pojawiła i została :)

le ja myslałam ze wyjatkiem jestem :p no to teraz mozemy sobie nawzajem jaja robic :p >:D

e_mama pisze:
nie no Ksihu z tą szmatką do mycia okien jest bez kon ku ren cyj ny !!!!!!  :p :p :p :p

a drugi Aluś z wiaderkiem, jeszcze mop i komplet  :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D :p :p

macie rację dziewczyny, przysposabiajcie mini łośki do życia w rodzinie  ;D ;D ;D ::) ::) :p :p :p :p :p :p
wychowanie przez pracę !!! hihihi

Kasiu.K co jest z Martynką ??? napisz nam tutaj chociaż w kilku słowach ?? buźki dla niej i duuużo zdrówka :-* :-* :-* !!!

Ha ha, no żeby łosiątka nie wyrosły na łosi to trzeba ich uczyć od małego ;) :laugh:
Edziu, Alek porostu wyciąga to wiaderko i z nim chodzi z kluchni do pokoju, jakos mu sie podoba ::)
A ja chcę zobaczyć raczkującą Juleczke, może byc film albo zdjęcie, albo jedno i drugie :p :)

Krzyś rzeczywiście ze szmatką super zasuwa no i okna na błysk 8)
A Milenka śliczna dziewczynka Liluś, jest pomieszana i do Ciebie podobna i do Karola A te kuzyczki dodaja jej niesamowitego uroku.

Kredzia dobrze, że jesteś, bo juz myślałam, że cie jakaś włoska mafia porwała ;) ;)
No i Anie.g witamy znowu :) Aniu ty zaczynasz jak Asia lipcówki poznawać ;)

Gdzieś tam padło pytanie o to ile kosztują nas maluchy? Nie liczę, bo pewnie włosy by mi się zjeżyły na głowie, ale tak sobie optymistycznie myślę,że jedzonko, pieluchy, kosmetyki i czasem jakieś ubranko to miesięcznie bedzie coś w ok.400 zł. A Bebilon u nas ostatnio podrożał.
U was też?

tusia26 pisze:
Martuska pisze:
Tusia, kobieto ;)Maja super i na koniku, choć jej sie nie podobał i nad morzem gdzie pluskała z mamą, a tata ukradkiem najerzdzał kamerką na pupę żoneczki ::) ;) :laugh: no i kolczyki ma piękne! ślicznie jej w nich, a języczek jaki zwinny :laugh:

hi, hi dzięki Martuska, a tyłek to mi wyszedl okropnie bo mialam scisniety spodenkami i tak mi sie splaszczyl i w dół poszedl - bleee okropny, Majcioha ma przyklejone kolczyki dostalam je w krynicy morskiej (Lilkanie musisz mi juz wysylac  :-*.a języczek ma zwinny chyba po tatusia  ;D no chociaz mama tez ma zwinny  ;D hi hi

Oj Tusia Tusia, ja to czułam normlanie, że do języczka bedzie aluzja :D :laugh: ;) ;D :D :laugh:

Rzeczywiście maluchy w galeryjce są zachwycające i zaskakują coraz to nowszymi umiejętnościami(które w przyszłości można będzie wykorzystywac, tylko teraz trzeba dobrze pielęgnowac, aby nie wygasły-Kate ;) ;) ;) ;))

tusia26 pisze:
e_mama pisze:
tusia26 pisze:
e_mama pisze:
::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

hym, że to niby śmieszne jest ?

to ja pisałam dla jaj i zeby pokazac co sie u mnie stalo, ze mam taka opcje i moge edytowac wasze posty, no moze i nie smieszne sorry

oki, oki Tuśka ;) ;)
myślałam, że Twój mężuś może sobie z nas jaja robi po cichu :) skoro podobno bez Twojej wiedzy umieszcza filmiki w galerii to myślałam, że może i to :)
a tą opcję do edycji postów innych osób to wszystkie mamy od jakiegoś czasu... nagle się pojawiła i została :)

le ja myslałam ze wyjatkiem jestem :p no to teraz mozemy sobie nawzajem jaja robic :p >:D
no tak nie do konca bo na dole pojawia się info kto ostatnio modyfikowała wiadomośc

reklama
Do góry