reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dzięks Ewelinko :-* :-* :-* :-* :-*

Chciałam się jeszcze Ciebie zapytać(i innych mam podróżujących za granicę z bobasami),
czy zabierałaś jakieś świstki w razie gdyby Weronika zachorowała w niemczech i by była darmowa opieka
lekarska w ramach porozumień uni ??? ???

reklama
hanti pisze:
dzięks Ewelinko :-* :-* :-* :-* :-*

Chciałam się jeszcze Ciebie zapytać(i innych mam podróżujących za granicę z bobasami),
czy zabierałaś jakieś świstki w razie gdybyWeronika zachorowała w niemczech,by była darmowa opieka
lekarskaw ramach porozumień uni ??? ???

Hanti załatwiamy sobie z NFZ taka europejską karte ubezpieczen zdrowotnych czy jakos tak sie nazywa i na jej podstawie masz prawo do podstawowej opieki medycznej za granicą
tutaj masz wszystko
http://www.nfz.gov.pl/ue/index.php?katnr=5&dzialnr=6

AniaSzwarc pisze:
no to baby pouciekały...a moży by sie tak niektóre koleżanki odewały np. Kredzia i Mania, albi Ania.g lub KLaudia (choc dziewczyny miały chyba do Zakopca pojechac) no i Aga. R cos się po urolpie długo juz nie pokazuje...no i jescze tylko sprawdze kiedy była tu ostatnio Hanti...też chyba coś nas zanedbuje

byłabym na bank,ale łoś mi kompa zajmuje,bo on w łikendy z rodzinką na skypie urzęduje :p :(

spoznione ale z glebi serca:

Kasienko K sto lat w milosci, radosci i wolnosci od niedogodnosci, i duzoooo duzooo zdorwia!!!! (ps  jak przyjade idziemy na piwo!!!  ;) )​

misio_trzyma_kwiatki.jpg

no i oczywiscie najserdeczniejsze zyczenia dla malutkich milusinskich

Igusi, Weronisi i Julki (Agatonikowej)

duzo zdrowka, duzo usmiechu, duzo szczescia

misio_na_walentynki.jpg

Gazelaczku jak milo ze znow jestes :-*

Elfik widze z eznow eksperymentowal z avatorkiem ..co jedno to ldniejsze!!!

no i mialam zapytac Kredzie jak tam Tymcio? jak znosi zmiany? no i ja Ty sobie dajesz rade?!!! o rany mam nadzieje ze bedzie jak najlepiej!!!!

ok ide spac .......pa cmoki w boki

reklama
Do góry