reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
chce loda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mąż spi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
obudzić i do sklepu wysłać ?  ;D :p ;) >:D

nie budź, będzie mile zaskoczony HAHAHHAHHAA >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :angel: :police:

głodnemu chleb na myśli  ;D a pomyśłeć,ze jak to pisałam to o Tusi raczej myśłałam  ;D ;D ;D a tu proszzzz nasza Edytka nono  >:D

hi, hi no nie tylko tusia wygłodniała chodzi

oj nie tylko nie tylko, ja też jakaś głodna jestem ;) ;) ;D

reklama
DASARIA pisze:
tusia26 pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:

nie budź, będzie mile zaskoczony HAHAHHAHHAA >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :angel: :police:

głodnemu chleb na myśli  ;D a pomyśłeć,ze jak to pisałam to o Tusi raczej myśłałam  ;D ;D ;D a tu proszzzz nasza Edytka nono  >:D

>:D >:D >:D >:D >:D >:D

tusia26 pisze:
Dziewczyny jak wy myjecie zeby maluchom normalnie pasta dla dzieci czy jak?

a ja Julce tego zęba sztuk jeden nie myję codziennie, bo nie bardzo wiem jak to robić skoro ona najczęściej usypia mi przy wieczornym mleku... To co mam jej potem na śpiocha myć tego ząbka ?
A jak nie zasypia to jej myję samą wodą i taką gumową szczoteczką...

e_mama pisze:
DASARIA pisze:
tusia26 pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:

>:D >:D >:D >:D >:D >:D

tusia26 pisze:
Dziewczyny jak wy myjecie zeby maluchom normalnie pasta dla dzieci czy jak?

a ja Julce tego zęba sztuk jeden nie myję codziennie, bo nie bardzo wiem jak to robić skoro ona najczęściej usypia mi przy wieczornym mleku... To co mam jej potem na śpiocha myć tego ząbka ?
A jak nie zasypia to jej myję samą wodą i taką gumową szczoteczką...
hi hi hi u nas są zęby sztuk dwa i nie myje ich w ogóle :-[ :p :p ;D
pogadam jutro z pediatrą czy je trzeba myc

widzę, że się z Asią ganiamy po wątkach hihihihi
a gdzie reszta ?? przecież to nie weekend jeszcze ?:):):)

ale dobre piffffko mam, mniam :) ;) ;) ;) ;)

kate, Martuśka, Kredzia.... pisaćććććććććććć mi tu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

hi hi no właśnie gdzie reszta????
Martuska pisała, że pokaże się wieczorkiem
pifka górą!!  ;D :D :laugh:

reklama
:-* kochane ....................tesciowa olewka bo juz mnie dobija z lekka ale olewam ja sikiem prostym a jeszcze bardziej glupiomadra siostre i szwagra mlodego ::)

a mlody jak to mlody ;) juz lekkie spiecie bylo ale wybronil sie i wygralam, bo poszlo o kompa w pokoju....................chcialabym ale malo miejsca i tyni caly czas do niego by lazil no i mlody stwierdzil ze jednakjutro wyniesie na dol ;D

wogole gine w tych pudlach i tym wszystkim, narazie tylko ciuchy z grubsza powrzucalam do szafek, pozniej bede przekladala ukladala dchodzila do ladu

i jak juz rodzice pojada, przyjada i pojada artka brat z dzieckiem i jego mama z francji to bede miaala wiecej czasu na was i moze bede na biezaco bo nic nie wiem.........................

mysle o was calyczas !!!!!! no prawie caly...................... ;)

Do góry