e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Melll pisze:e_mama pisze:Melll pisze:e_mama pisze:Melll pisze:e_mama pisze:Odezwały się nasze bb-mowe nałogi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
super pogodę dziewczyny ustrzeliły na urlopy :laugh:
Ja choć do morza mam blisko, to mam zapracowanego na maxa łośka i tym sposobem jedynie w weekendy udaje nam się przynajmniej na trochę wyrwać z chałupy, a chciałoby się poplażować, tak bez stresu od rana do wieczora... ojjjjj
kate- łączę się z Tobą w bólu, bo ja po dzisiejszym dniu wymiękłam, rozmiękłam, mam doła i nerwa, ech...
ja też dziś mam nastoj do d......
byłam z siostra na spacerze to troche mi przeszło ale wróciłam do domu i znow mam nerwa..................... :![]()
co się stało ???
łoś czy rodzice łosia ?:laugh:
![]()
a wszystko po trochu...
łoś dzis prze 5 godz auto mył :.........bez komentarza
przynajmniej macie czyste auto...
mój jak do mnie dzwonił to miał wrócić za 40 minut i mieliśmy jechać coś załatwić ale wrócił po 3 godzinach i już bylo za późno na cokolwiek
w domu nawet palcem nie kiwnie, jak mu dziś wykrzyczałam, że już kompletnie w niczym mi nie pomaga to On powiedział, że ja mu też nie pomagam....
za ** bi ście normalnie....
>WOJNA >
![]()
a jak ja mojego zawołałam - to mi mówi że jak widzi moją złą mine to niema zamiaru wcale przyjśc do domu .......... mam go z uśmiechem na twarzy witać :
to mu powiedziłam że może spać w garażu
ale przyszedł i sie już podlizuje - nie tak łatwo >![]()
hehehhe
ale jaja,
mój też przyszedł i mi tu coś skomle nad głową...
ale pogoniłam precz >
idę pranie rozwiesić