reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Lilka pisze:
DASARIA pisze:
Lilka pisze:
DASARIA pisze:
hanti pisze:
Liluś ładnie tak kusić w nocy żarełkiem
nu nu nu Ty cwaniaro
a sama się odchudzasz............... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nu nu nu

>:D >:D >:D >:D >:D
nie uwierzycie ale ja nic nie jem
sałatki wczoraj zjadlam troszke
mało kaloryczna  bo sosik robie na jogurcie nat.

a zupki troszke zjadlam bo zageszcza sie ja mąką z wodą
dzis zagescilam ale znacznie słabiej
i zjadlam ociupinke

a z tym plackiem jutro to nie wiem......... :p 8)

no to tabsy działają  :)
kurcze, ale czy to zdrowe, żebyś w jakąś anemię nie wpadła przez to niejedzenie  :( ::)

łeee kochana
jakbys zobaczyła te opony to do anemii mi daleko
mowie ci  :laugh:

no Lila uważaj, bo anemia może byc nawet jak jest oponka, może jak dłużej zamierzasz brac te tabsy zrób sobie podstawowe badania ???

czy wszystkie dzieciaczki juz sikają i kupkają do nocnika ??? ???

bo Julia jak ją sadzam to płacze ::) narazie dałam spokój - nocnik sobie stoi koło zabawek żeby się z nim zaprzyjaźniła, ale ona omija go wielkim łukiem ::)

Lilka pisze:
zobaczcie co zarezerwowalam Milenie

http://www.noworodek.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=32788

na Allegro nówka kosztuje 118zł
a laska chce 100zł

fajne
boje sie tylko ze Mili mi oleje to
no ale chyba nie powinna...........

ja jestem fanka marki FISHER PRICE i moja Daria też lubi zabawki z tej firmy, bo są dostosowane do wieku dziecka i z dobrej jakości materiałów wykonane, a poza tym mają przeróżne fajne bajerki
na pewno Mili spodoba się zabawka, przynajmmniej powinna  ;D

Melll pisze:

bo Julia jak ją sadzam to płacze  ::)   narazie dałam spokój - nocnik sobie stoi koło zabawek żeby się z nim zaprzyjaźniła, ale ona omija go wielkim łukiem  ::)

hi hi hi Daria jeszcze na oczy nie widziała nocnika, bo jeszcze go nie kupiliśmy ;D

DASARIA pisze:
Melll pisze:

bo Julia jak ją sadzam to płacze  ::)   narazie dałam spokój - nocnik sobie stoi koło zabawek żeby się z nim zaprzyjaźniła, ale ona omija go wielkim łukiem  ::)

hi hi hi Daria jeszcze na oczy nie widziała nocnika, bo jeszcze go nie kupiliśmy  ;D

ja  kupiłam  bo teściowa kilka razy przygadała jak Julia kupe ciśneła że jakby miała nocnik to by do nocnika zrobiła  :p
to ma i co ..................... nic z tego

reklama
a jeżeli chodzi o nocnik to wydaje mi się, że jeszcze dla Darii to za szybko, intuicja mi to podpowiada  :)

Do góry