reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kurde dziś ustaliłam termin do dentysty dla siebie bo muszę z moimi zębami zrobić porzadek

chodze do takiego młodego przystojniaka - hihihihi

reklama
Lilka pisze:
DASARIA pisze:
Martuska pisze:
Spotkamy się wszystkie we wrześniu i fajnie będzie. ja czekam na to spotkanie i wydaje mi się, że to aż niemożliwe, że nam się uda :o

Ja mam już inne zmartwienie, jak my się nagataby???? Pewnie porobią się obozy a to będzie neifajne ::)

mi też wydaje się to takie nierealne (to spotkanie)
obozów, grupek  ja tez nie lubię, bo wówczas są marne szanse abyśmy wszystkie się poznały
trochę szkoda, że częśc już się zna, bo tylko garstka (ja i Melll) będziemy takie samiutkie  ;D :p ::) :laugh: ;)

eeee
ja tez nikogo nie poznalam
to juz jestesmy 3

aaaa mamy swoj oboz  >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D!!!!!!!!!

JOŁ ;D ;D ;D

Melll pisze:
Lilka pisze:
DASARIA pisze:
Martuska pisze:
Spotkamy się wszystkie we wrześniu i fajnie będzie. ja czekam na to spotkanie i wydaje mi się, że to aż niemożliwe, że nam się uda :o

Ja mam już inne zmartwienie, jak my się nagataby???? Pewnie porobią się obozy a to będzie neifajne ::)

mi też wydaje się to takie nierealne (to spotkanie)
obozów, grupek  ja tez nie lubię, bo wówczas są marne szanse abyśmy wszystkie się poznały
trochę szkoda, że częśc już się zna, bo tylko garstka (ja i Melll) będziemy takie samiutkie  ;D :p ::) :laugh: ;)

eeee
ja tez nikogo nie poznalam
to juz jestesmy 3

aaaa mamy swoj oboz  >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D!!!!!!!!!

JOŁ  ;D ;D ;D

wow 3 osoby to już prawdziwa banda !!! ;D :laugh: :laugh:

Ok Kochane ja spadam, bo za chwile dam za wygraną  :p
To dobrej nocki , buzi, buzi i do jutra, ja będe napewno :)

Joasiu, Gazelko życzę wspaniałych wakacji!!!!!!

Melll pisze:
kurde dziś ustaliłam termin do dentysty dla siebie bo muszę z moimi zębami zrobić porzadek

hi hi hi pewnie tu nie o zęby chodzi tylko o dentystę ;D :laugh: :laugh: ;)

Asiu to dawaj namiary na skypa
i zaraz Cie znajdę i będziemy sobie pogawędki urządzać

Martuś z Tobą też już wieki nie rozmawiałam
może w przyszłym tygodniu po 22.30,
bo łosiek ma nockę ??? ???

reklama
DASARIA pisze:
Melll pisze:

hi hi hi pewnie tu nie o zęby chodzi tylko o dentystę ;D :laugh: :laugh: ;)

oj i ja do takiego przystojniaczka chodzę,
a jego żona ma termin porodu na koniec lipca ;)
mam taki mały sentymencik......hihihihihihi

Do góry