reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
AniaSzwarc pisze:
ciekawe czy odczujcie róznice w akcencie...kiedys usłyszałam ze warszawiacy mają swój akcent i da się wysłyszec kto jest z Wa-wy...???

no ja sie tego najbardziej boje :-[ kurce powiedzą wiesniara jedna, na studiach sie ze mnie bardzo nabijali że zaciągam czy cos takiego ::) :-[
najwyżej bede tylko odpowiadać
tak

nie

nie wiem

tak
;D

elfoczor nu nu nu nu nu !!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) znowu pijesz do mnie, hęs ?:):):):) ;D ;D ;D :p :p :p :p

a własnie koleżanko co Ty mnie na foke jakąs chcesz przerobic czy co? ;D ;D ;D

hahhahahahahaaaaaaaaaaaaa, sorkenssss to emocje "%%" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

elfiko a Ty ile miałaś miesięcy jak zaczęłaś raczkowac ??? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) może jesteś gwiezdną siostrą mojego dziecięcia :):)????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ja wcale nie raczkowałam, tzn najpierw sie chodzić nauczyłam a potem raczkowac troche tez
a chodzić umiałam jak miałam 11 miesiecy

ok papapapappa

AniaSzwarc pisze:
DASARIA pisze:
elfiko pisze:

no właśnie gdzie???????????
hop hop hop Edzia Gdzie jesteś????????????????
podpowiem: w Gdansku ----  hi hi h ihi

zołzeczki jedne, poszłam się ratować otrivinem soft...............
taki mam katar, że przestałam móc oddychać w pewnej chwili ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry