reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:dzisiaj nie mamy jubilatów, dopiero jutro ;D
ciekawe czy Joasia załapie się jutro na 30tkę do Niani hihihihi
elfiko
lipcowe mamy ´05
kurcze dziewczyny Weronika ma od wczoraj biegunke
wczoraj miała pięc razy a dzisiaj juz dwa za sobą, sama woda, jak myśłicie mam sie martwić? isc z nia do lekarza? Daje jej lakcid,smecte też jej wa razy podałam i dużo płynów, wycofałam soki i owoce bo to przeczyszcza troche. wydaje mi sie że to z upału bo mała jest wesoła i nie widac żeby chora była
wczoraj miała pięc razy a dzisiaj juz dwa za sobą, sama woda, jak myśłicie mam sie martwić? isc z nia do lekarza? Daje jej lakcid,smecte też jej wa razy podałam i dużo płynów, wycofałam soki i owoce bo to przeczyszcza troche. wydaje mi sie że to z upału bo mała jest wesoła i nie widac żeby chora była
elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:elfiko pisze:dzisiaj nie mamy jubilatów, dopiero jutro ;D
ciekawe czy Joasia załapie się jutro na 30tkę do Niani hihihihi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no ja bym sie tam wprosiła ;D Joasior do dzieła, dawaj na drina do Niani, opowiesz nam jak ma w tej nowej chałupie ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:kurcze dziewczyny Weronika ma od wczoraj biegunke
jeśli biegunka się utrzymuje 2 dzień i tak jak mówisz mała załatwia się samą wodą to ja bym poszła na Twoim miejscu.
Podobno maluchy się łatwo odwadniają i w sumie to nie wiadomo ile podawać tych płynów żeby zachować równowagę...
ja bym poszła dla własnego spokoju....
elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:elfiko pisze:kurcze dziewczyny Weronika ma od wczoraj biegunke
jeśli biegunka się utrzymuje 2 dzień i tak jak mówisz mała załatwia się samą wodą to ja bym poszła na Twoim miejscu.
Podobno maluchy się łatwo odwadniają i w sumie to nie wiadomo ile podawać tych płynów żeby zachować równowagę...
ja bym poszła dla własnego spokoju....
tak zrobie Edytko bo już sie zaczełam tym martwić, pije naprawde dużo bo wczoraj samej herbatki-robiłam jej taka słomkową tow ypiła trzy butle 250 ml ale jednak sie martwie troche
Lilka
Fanka BB :)
elfiko pisze:Lilka ty to nazywasz mega problemem? Moja Weronika za nic w swiecie nie zasnie sama w łóżeczku a co najgorsze,że jak ją samą zostawie w nim to z niego wychodzi!!! Górą!! daje nózke na ten porzeczny szczebelek i sie podnosi a potem leci na głoweLilka pisze:a moja bestia cos placze w lozeczku
teraz cisza
zobaczymy
odkąd są upały to mamy mega problem z zasnieciem,kurde chyba jej jakąs siatke od góry zamontuje
ze co robi???????????
ty to masz zdolne dziecko.....
a nasze spanie skonczylo sie tak ze siedzi tu ze mna i mi w szafce syf robi
Lilka
Fanka BB :)
elfiko pisze:dzisiaj nie mamy jubilatów, dopiero jutro ;D
hehehee
tak sobie wczoraj myslalam ze zaczyna sie okres zyczeniowy ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
Lilka pisze:elfiko pisze:Lilka ty to nazywasz mega problemem? Moja Weronika za nic w swiecie nie zasnie sama w łóżeczku a co najgorsze,że jak ją samą zostawie w nim to z niego wychodzi!!! Górą!! daje nózke na ten porzeczny szczebelek i sie podnosi a potem leci na głoweLilka pisze:a moja bestia cos placze w lozeczku
teraz cisza
zobaczymy
odkąd są upały to mamy mega problem z zasnieciem,kurde chyba jej jakąs siatke od góry zamontuje
ze co robi???????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty to masz zdolne dziecko.....
a nasze spanie skonczylo sie tak ze siedzi tu ze mna i mi w szafce syf robi![]()
no wyłazi ale tylko wtedy gdy każe je spać a ona ma inne plany, dzisiaj tez pospała tylko 30 minut a teraz demoluje dom
:
Weronika jest jak nakręcona, od rana do wieczora łazi wyciaga,zdejmuje,ciagnie,rozrzuca,wywleka,rozlewa,rozsypuje :
reklama