reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kurcze dziewczyny Weronika ma od wczoraj biegunke
wczoraj miała pięc razy a dzisiaj juz dwa za sobą, sama woda, jak myśłicie mam sie martwić? isc z nia do lekarza? Daje jej lakcid,smecte też jej wa razy podałam i dużo płynów, wycofałam soki i owoce bo to przeczyszcza troche. wydaje mi sie że to z upału bo mała jest wesoła i nie widac żeby chora była

elfiko pisze:
wczoraj miała pięc razy a dzisiaj juz dwa za sobą, sama woda, jak myśłicie mam sie martwić? isc z nia do lekarza? Daje jej lakcid,smecte też jej wa razy podałam i dużo płynów, wycofałam soki i owoce bo to przeczyszcza troche. wydaje mi sie że to z upału bo mała jest wesoła i nie widac żeby chora była

jeśli biegunka się utrzymuje 2 dzień i tak jak mówisz mała załatwia się samą wodą to ja bym poszła na Twoim miejscu.
Podobno maluchy się łatwo odwadniają i w sumie to nie wiadomo ile podawać tych płynów żeby zachować równowagę...
ja bym poszła dla własnego spokoju....

e_mama pisze:
elfiko pisze:

jeśli biegunka się utrzymuje 2 dzień i tak jak mówisz mała załatwia się samą wodą to ja bym poszła na Twoim miejscu.
Podobno maluchy się łatwo odwadniają i w sumie to nie wiadomo ile podawać tych płynów żeby zachować równowagę...
ja bym poszła dla własnego spokoju....

tak zrobie Edytko bo już sie zaczełam tym martwić, pije naprawde dużo bo wczoraj samej herbatki-robiłam jej taka słomkową tow ypiła trzy butle 250 ml ale jednak sie martwie troche

elfiko pisze:
Lilka pisze:
a moja bestia cos placze w lozeczku
teraz cisza
zobaczymy

odkąd są upały to mamy mega problem z zasnieciem
Lilka ty to nazywasz mega problemem? Moja Weronika za nic w swiecie nie zasnie sama w łóżeczku a co najgorsze,że jak ją samą zostawie w nim to z niego wychodzi!!! Górą!! daje nózke na ten porzeczny szczebelek i sie podnosi a potem leci na głowe  :mad: ,kurde chyba jej jakąs siatke od góry zamontuje

ze co robi???????????
:o :o :o :o :o :o :o :o :o

ty to masz zdolne dziecko.....
a nasze spanie skonczylo sie tak ze siedzi tu ze mna i mi w szafce syf robi :p

Lilka pisze:
elfiko pisze:
Lilka pisze:
a moja bestia cos placze w lozeczku
teraz cisza
zobaczymy

odkąd są upały to mamy mega problem z zasnieciem
Lilka ty to nazywasz mega problemem? Moja Weronika za nic w swiecie nie zasnie sama w łóżeczku a co najgorsze,że jak ją samą zostawie w nim to z niego wychodzi!!! Górą!! daje nózke na ten porzeczny szczebelek i sie podnosi a potem leci na głowe :mad: ,kurde chyba jej jakąs siatke od góry zamontuje

ze co robi???????????
:o :o :o :o :o :o :o :o :o

ty to masz zdolne dziecko.....
a nasze spanie skonczylo sie tak ze siedzi tu ze mna i mi w szafce syf robi :p

no wyłazi ale tylko wtedy gdy każe je spać a ona ma inne plany, dzisiaj tez pospała tylko 30 minut a teraz demoluje dom
::) Edytko wspomnisz moje słowa-raczkujące dziecko jest gorsze od tornada ::) mój dom wiecznie przypomina takie pobojowisko.
Weronika jest jak nakręcona, od rana do wieczora łazi wyciaga,zdejmuje,ciagnie,rozrzuca,wywleka,rozlewa,rozsypuje ::) ::) ::) tragedia

reklama
moge z wami posiedzieć tylko wtedy gdy śpi albo gdy tak jak dzisiaj jest mój mąz w domu i sie nia zajmuje bo inaczej to by sobie juz dawno krzywde zrobiła

Do góry