reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc Wszystkim

no to teraz ja sie rozchorowalam :p

Agus! swietny pomysl! wiesz ze ja tez o tym myslalam i o ciuszkach dola maluszkow ale poki co to robie projekty obrazkow na koszulki dla kobiet w ciazy moj Lukasz zajmuje sie grafika w takiej firmie gdzie sie to wykonuje i jak na razie beda czapeczki z daszkiem takie specjaclne dla mam ;D jak mi juz je przyniesie to Wam pokaze moze ktoras z Was bedzie miala ochote na tako czape ;)

reklama
wszystko dlatego że kobietki w ciązy mają dużo weny twórczej i są bardzo innowacyjne! Korzystajmy póki jeszcze możemy ;) :laugh:

No dziewczyny juz mi obliczylo bo ja zakrecona jestem i nie zamienialam tych wartosci na milimetry.
Maniu nie daj sie chorobie i szybko ja pokonaj.
U nas taki sklep z ciazowymi to napewno bylaby dobra inwestycja bo jest tylko jeden, gdzie maja okropne ciuchy dla puszystych bardziej i do tego starszych pan - okropne mowie wam. No i w dwoch jeszcze sklepach znalazlam pare ciuszkow ciazowych, ale to raczej zwykle sklepy z odzieza tylko pare rodzaji ogrodniczek w nich i tuniki ze spodniami. Nic pozatym nie ma.

Maniu, to uważaj na siebie i nie daj się!!!
Aga! Dobry pomysł z tym sklepem. Ja się w sobotę strasznie wkurzałam, jak robiłam te ciuchowe zakupy. Strasznie się namęczyłam zanim coś wybrałam. A że na jednym dziecku nie zamierzam poprzestać, to jedną klientkę już masz na przyszłość :)

Kurcze, czuję się dzisiaj jak studnia bez dna. Cały czas bym coś jadła :) Zwłaszcza słodkiego. Własnie zjadłam lodziki bakaliowe, a jako że mi było mało to teraz dosładzam się daktylami :) Normalnie się nie poznaję :)

reklama
Do góry