reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
kate332 pisze:a teraz chodzi po kuchni i bluzga![]()
heheheh dobrze ze moj w robocie jest.....................pewnie przezywalabym cos podobnego hehe
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Joaska pisze:
kredziu oczywiscie ze zagladniemy do Was, jak tylko sie udai jak oczywiscie bedziemy zaproszeni!!!
asiu.la jak tylko będziecie przelotem czy też nie to zapraszm gorąco
a tusiaku nie nie nie nadrabiam siebie
kolorowa_kredka
Fan(ka)
tusia26 pisze:Dziewczyny wiecie moze co sie dzieje z Mell, mialam z nia codzien kontakt na priv, a od wczoraj zero odezwu. dzwonie wiec na komurke a tam taki dziwny sygnal.
Kurde mam nadzieje, że wszystko ok. Jak któras coś wie to piszcie bo się martwie o naszą Marcioszke.
a to nie melcia pisała że jest u rodzinki ???
tusia25
Fanka BB :)
Ha a u mojego z pracy szybciej puszczali, by sobie łosie mogli mecz obejrzec, no i przyszedł mój marcinocha na meczyk, tylko, że on tez fanem piłki nie jest, oglada i cieszy sie z naszego niepowodzenia, że ci fanatycy wk.urwa maja cały heppy. ale by go szalikowcy zajechali za to :
No i normalnie kibicuje nie naszym :
Boshe
DASARIA
lipcowe mamy '05
kolorowa_kredka pisze:hej hej![]()
nie wiem czy posiedzę ale zasiadam.................
widzę że coś o meczu :mój młody nie jest fanem tego sportu
i nieogląda meczy
, ale jego brat najstarszy uuuuuuuuu
u nas w domu tata coś podgląda ale nie tak namiętnie, że to mistrzostwa to luka![]()
szczęściara!!! :laugh:
mój łoś to stary piłkarz i ja nie mam wyboru i musze udawac, że wiem o co chodzi :laugh: :laugh: ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
tusia26 pisze:Ha a u mojego z pracy szybciej puszczali, by sobie łosie mogli mecz obejrzec, no i przyszedł mój marcinocha na meczyk, tylko, że on tez fanem piłki nie jest, oglada i cieszy sie z naszego niepowodzenia, że ci fanatycy wk.urwa maja cały heppy. ale by go szalikowcy zajechali za to :No i normalnie kibicuje nie naszym :
Boshe
hahahhahahahhahahahahhahahahahhahahaha
dobre ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
moj dzwonil sie zapytac jaktam.......................hjeheh juz jedzie na druga polowe
;D ;D ;D ;D
wiecie co.............ja to i tak mam daleko kto wygra...............
wiecie co.............ja to i tak mam daleko kto wygra...............
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Joaska pisze:elfiko pisze:Kate przekaz starszemu synowi najserdeczniejsze życzenia urodzinowe- spóżnione ale szczere!1 Sto lat dla Piotrka!! ( mam nadzieję że dobrze imie zapamiętałam? )
wlasnie mialam to napisac...........sto lat dla starszego Synusia.....................
i ciocia sylwia do zyczonek się przyłącza :-* dla piotrka