reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

buziaczki !!
może jednak będę dziś wieczorkiem, wczoraj jakośtak położyłam się lulu, a pozaglądałam tylko na zoooo

aha jedno co mi się w oczy rzuciło to piękne foto dari !!!!!!!!!!!!! jaka piękna dziewczynka z niej :-*

reklama
Sylwia79 pisze:
gazelaczek pisze:
a w ogóle to dzień dobry :)
Jestem na zwolnieniu i przyszłam do pracy, żeby odpocząć  :p ::) ;D

... nie sadzilam ale praca moze byc odpoczynkiem...w domu nie moge znalezc czasu na bb, a w pracy jak mam caly czas wlaczone to zawsze cos skrobnę.... hehe

u mnie misiek szaleje na calego [mimo że caly zasmarkany, to wykazuje swój stały, zadziwiający wszystkich poziom energii], a opiekunka ma ciągle tysiąc pytań i tak mnie denerwuje, że musiałam zwinąć żagle... no a poza tym choroba-nie choroba, robota musi być wykonana. Gonią mnie terminy :)

Gratulacje dla e-mamy - od razu widac, ze kobiety sa lepszymi kierowcami ;D ;D ;D (ja zdalam za 4 razem :p )

A dla Weroniczki krowa ;D
welcome_cow.gif

jesuuu kochane jesteście, aż mi łzy w oczach stanęły :):):):) :-* :-* :-*

teraz tylko muszę poczekać aż mi wydrukują dokument i wiooooooooooooooooo na wiochę hehehehhe
drżyjcie gdańszczanie :-D :-D :-D

gazelaczek pisze:
Sylwia79 pisze:
gazelaczek pisze:
a w ogóle to dzień dobry :)
Jestem na zwolnieniu i przyszłam do pracy, żeby odpocząć  :p ::) ;D

... nie sadzilam ale praca moze byc odpoczynkiem...w domu nie moge znalezc czasu na bb, a w pracy jak mam caly czas wlaczone to zawsze cos skrobnę.... hehe

u mnie misiek szaleje na calego [mimo że caly zasmarkany, to wykazuje swój stały, zadziwiający wszystkich poziom energii], a opiekunka ma ciągle tysiąc pytań i tak mnie denerwuje, że musiałam zwinąć żagle... no a poza tym choroba-nie choroba, robota musi być wykonana. Gonią mnie terminy  :)

echhhhhhhhhhh, jak się jest chorym to się jest chorym a nie w robocie siedzi.......

kaśka k pisze:
tusia26 pisze:
dziewczyny chyba mam raka.
Pod jezykiem na tym podniebieniu czy jak to sie tam nazywa takiego goza mam, on nie boli ale jest - to pewnie rak :-[
Ide spac z dolem.

tuśka słonko jak rano to będziesz miała to idź do lekarza

coś Ty do buzi brała? przyznaj się

brałam to co zawsze nic z nowisci.
Dziś jeszcze to mam, na kroche to mi nie wyglada, to jest pod takie podskorne i wyczowalne językiem jak groszek taka kulka ::)
Moze to jakis wezel tam czy co? Ja to z wezlami mam czesto jak nie zauchem jakies groszki to na szyji, no ale w gardle to pierwszy raz mam goza.

Siemka tak wogole.
no ja tez jestem przeziebiona wszystko przez ta pogode, zimno w domu jak na uralu. Gile to mi nad klawiatura wisza, mam nadzieję ze majcioche nie zarazimy, bo marcin tez zarazony ::)

reklama
Do góry