reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
bidoki, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.............a Ty sie nie przejmoj, tylko idz jutro nabta imprezke...........moze popros mame o opieke nad Weronisia, przeciez Ona wyzdrowieje a ten panienski dla twojej kolezanki zdarzy sie tylko raz...........

w tym problem,że mama tez chora jest, angina ropna............

ojjj to juz sama nie wiem............

Cholerka a łoś to co ??? W końcu ojcem jest to sie dzieckiem może zająć a jak pracuje to niech sobie urlop na żądanie weźmie!!!!!!!!!!!!! Elfiko tobie też się coś należy od życia!!!!

reklama
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
cześc baby

nadaje po nocy spędzonej na nogach  :-[
Weronika 39 gorączki, kaszel, katar i jeden wielki płacz przez cała noc  :-[
spałam 1,5 godziny :-[
padam na twarz a dzis od rana to samo, nic jeszcze nie zjadła, nic, wypiła tylko 100ml soku, mleka nie chciała

ojeju..................zdrowka dla Weronisi........

co to jest?? jakies przeziebienie????
chyba szykuje sie Wam wizyta u lekarza

no idziemy dzisiaj na 13.00 do lekarza a ten kaszel ma paskudny i chyba to ja ją zaraziłam niestety  :-[
do tego wszystkiego wsadza do buzi cała łapke i ryczy czyli te żeby boshhh kiedy one wreszcie wyjdą nawet nie wiem jak jej tam w tym buziaku wygląda bo zajrzec sobie za żadne skarby nie pozwala i tak ryczy że mi też sie chce z nią płakac.. :-[
a miałam jutro na panieński iśc  :-[

biedna Weronisia :-* :-* :-*

Niuńka pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
bidoki, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.............a Ty sie nie przejmoj, tylko idz jutro nabta imprezke...........moze popros mame o opieke nad Weronisia, przeciez Ona wyzdrowieje a ten panienski dla twojej kolezanki zdarzy sie tylko raz...........

w tym problem,że mama tez chora jest, angina ropna............

ojjj to juz sama nie wiem............

Cholerka a łoś to co ??? W końcu ojcem jest to sie dzieckiem może zająć a jak pracuje to niech sobie urlop na żądanie weźmie!!!!!!!!!!!!! Elfiko tobie też się coś należy od życia!!!!

hahah urlop na żadanie mój łoś ... niedoczekanie moje
ale nie jest tak żle, jak Weronice gorączka spadnie to pójde bo to blisko i zawsze moge wrócic taksówka jakby sie coś działo

dziewczyny mam prośbe
moje dziecko oszalało na punkcie krów ::) ;D wszędzie jej musze krówki pokazywac a ona lata po całym domu i tylko muuu muuu muuu muuu no i całe nasze nauki poszły w las bo teraz wszystkie zwierzaki robia muuuu ::) kotek, piesek, baranek ..... wszystko muuuuuu ;D
no i chciałam jej taka krowe wydrukowac i szukam w internecie i nie moge nic fajnego znależć.
Pytałam tez u nas w ksiegarni o jais plakat czy ksiązeczke choćby ale nic o krowach nie maja.
jakby któraś z was znalazłą cos w internecie to dajcie znac ok? dzieki :)

reklama
Do góry